Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a terminat amicalele cu un succes cu 2-1 cu FK Zemun, locul 13 din liga secundă sârbă. Formația plavă, pentru care joacă ex-rapidistul Milos Pavlovic, a venit și cu galerie la Timișoara. Cu acest meci, bănățenii au termina perioada de pregătire fără înfrângere.

Poli a avut acest amical deoarece în campionat, ar fi avut o deplasare la retrasa Daco-Getica. La meci, și adversarul a avut galerie, aproape 100 de persoane. Cele două galerii au scandat că ”Serbia e Kosovo”, și că „Basarabia e România”, în nota obișnuită a mesajelor naționaliste ale ultraseriilor. În teren, meciul nu a avut un ritm grozav. Poli a deschis scorul în minutul 36, după un gol marcat de Trip, după o minge respinsă de portarul plavilor. Chiar înainte de pauză, și Dorin Codrea a marcat în poarta sârbilor. În repriza a doua, oaspeții au marcat în minutul 86, prin Crijan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Politehnica Timișoara:  Murariu, Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș, Săulescu, Codrea, Trip, Ignea, Munteanu, Axente. Rezerve: Contra, Popovici, Dros, Coadă, Pintea, Vidrăsan, Manea, B. Vasile, Pop, Cristodulo, Sofran, D. Radu

FK Zemun:  Krunic, Stokic, Petrovic, Mihailevici, Gialovic, Pavlovici, Kiso, Adgibaba, Ristovici, Avric, Gargic. Au mai intrat: Spaici, Pejovic, Cezar, Crnomuc, Lazarevici, Vasilievic, Neamculovic, Crijan, Pavlovic, Pantic.

Octavian Benga a fost mulțumit de cum au jucat elevii săi. ”Sunt mulțumit în mare parte, în special de prima repriză. Cred că am făcut un joc bun, cu câteva momente bune și chiar foarte bune. Cel mai bun joc al nostru, am avut și prospețime mai mare și vigoare. Sunt mulțumit de acest joc și doar în câteva momente am arătat slăbiciuni.  Jocul de astăzi îmi dă încredere. Desigur, se vede că nu suntem în 100% în ritmul de joc. Va veni cu timpul, după primele etape. Jucătorii își vor găsi forma maximă. Dar pot spune că sunt mulțumit de ce am realizat în ultimele luni de pregătire și îi felicit pe aceasta cale pe băieți. A fost o atmosferă de meci oficial, ne-a ajutat și acest lucru ca jucători să nu fie relaxați. Totuși, subconștientul lucrează când știi că nu e un meci oficial, dar atmosfera din tribune a ridicat puțin nota. Cred că a fost un joc reușit de ambele părți, cu două galerii frumoase, și spectatorii au plecat mulțumiți de la stadion”, a punctat antrenorul lui ASU Poli.

La sârbi evoluează, la 36 de ani, fostul jucător de la Vaslui și Rapid, Milos Pavlovic. ”Mă simt foarte bine. Am avut o experiență foarte bună și frumoasă, am mulți prieteni în România. Mă bucur că am revenit după opt ani. Suporterii echipelor au o relație bună, cred că a fost o atmosferă foarte frumoasă. Cred că am dat maximul și a fost un meci interesant. Fotbalul este cel mai important, indiferent pe ce stadioane jucăm. După România am venit acasă, am vrut să îmi termin cariera, dar toți prietenii și colegii mei mi-au spus că dacă mă simt bine și am un fizic bun, de ce să nu continui. Am jucat patru ani în Superliga, iar în vară am venit la Zemun, club pe care l-am iubit de copil. Am venit între jucători tineri, să le transmit experiența mea”, a spus Pavlovic.

În amicale, ASU Poli a avut următoarele rezultate: 5-1 cu Pobeda Dudeștii Vechi, 1-1 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, 5-2 cu Fortuna Becicherecu Mic, 3-1 cu Radnicki Zrenjanin, 2-1 cu Șoimii Lipova și 2-1 cu Zemun. Săptămâna viitoare, alb-violeții vor juca acasă cu Rapid.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.