Duminică, ASU Poli are ultima deplasare din acest an, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea. Timișorenii merg la victorie, cu toate că pe lângă vecile probleme, s-a mai accidentat și Krausz. 

Antonio Foale spune că echipa e obosită, dar și dornică de victorie. ”Meciul cu Luceafărul îl văd destul de greu, dintr-un motiv foarte simplu: e final de campionat. În această perioadă, intervine oboseala fizică și psihică și de aceea spun că va fi un joc dificil. Dar noi vom merge la Sânmartin să ne jucăm șansa. Venim după o victorie meritată, în meciul cu Foresta, venită pe fondul unui joc bun și sper ca și duminică să reușim o prestație cât mai bună. Iar dacă se poate, bineînțeles, să ne întoarcem acasă cu toate cele trei puncte”, a declarat tehnicianul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

La bănățeni au probleme Ignea și Poparadu, iar acum, și Krausz are o accidentare la metatarsiene. ”Nu pot spune prea multe despre echipa adversă și nici nu mă pot ghida după rezultatele lor din ultima perioadă, pentru că fiecare meci de diferit în felul său. Cert este că Luceafărul e o echipă valoroasă, cu jucători care au și experiența Ligii I. E un adversar pe care ne va fi greu să îl depășim, însă nu și imposibil. Pe lângă mai vechii accidentați, a mai «căzut» și Krausz. După jocul de miercuri, a avut un traumatism pe metatarsiene, unde a avut o operație mai veche”, a mai spus Foale.

Meciul începe duminică de la ora 11 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.