Joma - JSport.roJSport.ro

După 13 etape, întâmplător sau nu, numărul ghinionului, din Liga 2 se oficializează o primă retragerea. Daco-Getica București nu va mai continua în competiția de seniori, iar activitatea clubului va rămâne la nivel juvenil. Acest lucru o avantajează pe ASU Poli și dezavantajează pe Ripensia.

După 13 runde, doar două echipe au pierdut cu Daco-Getica. Este vorba de ASU Poli, în runda a treia, și CSM Reșița. Cum Daco-Getica părea tot mai fără perspective, motiv pentru are patronul a și decis să retragă echipa din competiție, nu ar fi imposibil să ne imaginăm un tur în care formația din cartierul Colentina nu mai înregistra nicio victorie. În acest caz, după jumătate de campionat, ASU și Reșița sunt avantajatele, deoarece conform regulamentului, cele 11 echipe care au câștigat cu bucureștenii vor pierde cele 3 puncte golurile de la golaveraj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Poli rămâne cu 13 puncte, la care, bornă la care, dacă clubul Daco-Getica nu se răzgândește, ar mai fi U Cluj, Csikszereda, Chiajna și Ripensia. De altfel, roș-galbenii au de suferit, deoarece au pierdut una din cele patru victorii în clasament. Înfrângerea cu 7-2 de pe Electrica l-a determinat pe patronul Ilie Ciuclea să realizeze că juniorii săi nu fac față în liga secundă. În acest context, ”aroganțele” lui Pelici de după meci, referitoare la presa care nu pune ,a zid arbitrajele echipei sale, par și mai nejustificate, întrucât ripensiștii s-au ”împăunat” după ce au bătut un club efectiv pe buza prăpastiei.

UPDATE: Miercuri, antrenorul Mugur Gușatu și-a anunțat demisia de la ASU Poli. Oficial, se vorbește de „motive personale”. Neoficial, antrenorul era dezamăgit de ce a găsit la club, și dezamăgirea nu o ascunde în declarațiile publice. Duminică, după înfrângerea e la Arad, Sebastian Novovic, președintele Druckeria, a intrat în vestiar când antrenorul era ieșit, dar discuția ar fi fost încurajatoare. Motivul ar fi că la antrenamentul de marți, jucătorii cu experiență i-au reproșat că nu face serios pregătirea tactică.

La meciul de sâmbătă cu Călărași, antrenor principal va fi Antonio Foale. ”Astăzi am avut o discuție cu el. Eu l-am simpatizat și ca jucător, și ca antrenor. mi-a spus și mie că pleacă din motive personale. Decizia era luată. Personal, nu cred că un antrenor la vârsta lui pleacă din cauza comentariilor unor jucători. În principiu, vom avea o întâlnire și vom căuta să aducem alt antrenor”, ne-a declarat președintele clubului, prorectorul UPT Florin Drăgan.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.