Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a pierdut trei jucători și deocamdată nu a înregimentat nicio noutate. Echipa de Liga a II-a se va reuni luni și, în prezent, are un lot de 22 de jucători după cele trei despărțiri bifate până acum. Elevii lui Sorin Brîndescu vor face un cantonament și și-au stabilit până acum cinci meciuri amicale.

Astfel, portarul Alexandru Mitrea s-a despărțit de ASU Poli după ce a început sezonul ca titular, iar apoi, a pierdut postul în favoarea lui Alin Constantinescu și a lui Markos Gakos. Goalkeeperul de 23 de ani dorește un angajament în Liga a IV-a Arad, deoarece vrea să se și angajeze. ASU a suferit pierderi și la mijloc și în atac, deoarece Bogdan Dănăricu și Daniel Mărgărit au fost chemați înapoi la Pandurii Târgu-Jiu, formație care îi împrumutase la Timișoara și care le și plătea salariile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La finalul turului, Sorin Brîndescu a declarat că dorește să rămână cu un lot de 20 de jucători, deoarece 25, cât avea, erau prea mulți. Acum, echipa a rămas cu 22 și alb-violeții ar dori și câteva întărir, deci este posibil să mai fie despărțiri. ASU Poli va pleca în cantonament în perioada 23-30 ianuarie. Timișorenii au varianta să facă un stagiu de pregătire la Băile Herculane, după ce în trecut au mers la Valea lui Liman și Moneasa.

Bănățenii și-au stabilit cinci meciuri amicale. În 4 februarie, ASU Poli va juca la Timișoara cu Elore Bekescsaba, locul 4 în liga a doua maghiară. În 8 februarie, alb-violeți vor juca la Luceafărul Oradea, locul 8 din Liga a II-a,  în deplasare, iar în 11 februarie vor juca acasă cu CSM Lugoj, locul 5 din Seria a III-a a Ligii a III-a. Va urma un meci în 15 februarie cu CSM Școlar Reșița, locul 2 din aceeași serie de Liga a III-a, dar locația nu e stabilită încă. În 18 februarie, va avea loc un alt amical cu CSM Lugoj, în deplasare.

foto: Constantin Duma, Agerpres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.