Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica vrea să iasă din grija de rezultate și mai ales criza ofensivă, după ce în opt runde, a câștigat un singur meci. Alb-violeții au o deplasare la Drobeta Turnu Severin, cu Viitorul Pandurii, și sunt optimiști că pot sparge ghinionul, care a făcut ca până acum să înscrie doar 3 goluri.

Gușatu are tot lotul valid, inclusiv pe Radu Motreanu. ”Este un meci la fel ca celelalte. Toate sunt dificile, dar mergem încrezători că putem face o figură frumoasă, un joc și un rezultat pe măsură. Am încredere că trendul, din punct de vedere al stării de spirit, este unul ascendent. Cred că ne vom întoarce cu un rezultat bun de la Severin. Adversarul a avut evoluții oscilante, au câștigat surprinzător cu Rapid. E o echipă cu jucători buni, formată din două echipe de Liga 2, cu jucători de calitate, Astafei, Orosz, cu experiență, Gârbiță ca junior pe banda stângă, pe care eu l-am avut jucător la Craiova. În orice caz va fi un meci echilibrat din punctul meu de vedere, diferența probabil o vor face execuțiile sau o greșeală. Eu am încredere în băieți”, a spus Mugur Gușatu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii sunt și ei optimiști. ”Ne-am pregătit bine săptămâna asta pentru meciul de la Severin. Atmosfera este bună și mergem să luăm cele 3 puncte. Este important, pentru că situația nu este chiar așa de rea în campionat. Echipele imediat de deasupra nu au multe puncte peste noi, campionatul este echilibrat după părerea mea. Orice jucător își dorește să joace cât mai mult, dar decide antrenorul. Atât timp cât joacă Murariu sau eu, important e să dăm 100% pentru echipă”, a precizat portarul Mario Contra, care deocamdată a fost doar rezervă în campionat.

Cristian Dros așteaptă și suporteri în număr mai mare la acest joc. Moldoveanul crede că problemele ofensive vor fi depășite. ”Ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că adversarul are o echipă echilibrată. Ne-am antrenat bine toată săptămâna asta. Mergem să luăm cele 3 puncte, să urcăm în clasament. Așteptăm să vină mulți suporteri să ne susțină. Asta e important pentru noi. De multe meciuri nu am putut să marcăm, dar cred că odată și odată se va sparge gheața și o să vină golul. Nu cred că e un blocaj, în fiecare meci avem ocazii, avem și puțin ghinion”, a spus Dros.

Meciul de la Severin se joacă sâmbătă de la ora 11 și nu va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.