Joma - JSport.roJSport.ro

Un sezon fără glorie pentru Timișoara, cu trei echipe în Liga a II-a, a luat în sfârșit final. ASU Poli l-a terminat cu un succes cu 2-0 cu Metaloglobus București, rezultat care a plasat-o pe locul 10. Ripensia a remizat 1-1 cu Farul, ceea ce o plasează pe locul 13, imediat sub UTA, iar ACS Poli a pierdut cu 3-1 în deplasare la Daco-Getica.

Ripensia a jucat vineri la Farul. A fost un meci cu un ritm destul de slab. Farul a marcat din penalti, în minutul 38, după ce Petro Celestino a executat de la punctul cu var. Ripensia s-a chinuit mult să egaleze, și a reușit abia în minutul 86, după o centrare a lui Popovici valorificată de Mansour. Roș-galbenii au terminat cu 47 de puncte, la fel ca Daco-Getica și UTA.  Luna iunie va fi cu multe semne de întrebare la Ripensia. Rămâne de văzut dacă Alex Pelici va rămâne. Cert e că jucători experimentați precum Popovici, Străuț, Drăghici sau Anghelina își termină contractele și sunt șanse să plece.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ACS Poli și-a pecetluit retrogradarea cu un meci pierdut cu 3-1 în deplasare la Daco-Getica. Lucian Oprea a deschis scorul în minutul 20, dar apoi, Țîgîrlaș și Olteanu au provocat două penaltiuri, transformate de Nsiah și Grecu. Tot Nsiah a marcat și unicul gol al reprizei secunde. Altfel, după ce echipa a terminat sezonul pe locul 18, Radu Birlică a anunțat că nu va mai fi administratorul special al clubului. Cel mai probabil, și Valeriu Răchită va pleca, și viitorul clubului e foarte în ceață.

La urmă au râs cei de la ASU Poli, care au câștigat la scorul de 2-0 cu Metaloglobus București. Cu sub 300 de suporteri, pe o ploaie torențială, timișorenii au dominat clar prima repriză. Octavian Ursu a marcat în minutele 15 și 20. Ambele faze au pornit de la pasele excelente ale lui Ignea, iar la al doilea gol, dublajul a fost și cu Manea. Din minutul 63, Mihai Ene a fost eliminat, dar istoria partidei nu s-a schimbat. Cu acest rezultat, alb-violeții au terminat sezonul pe locul 10, cu 48 de puncte, în ciuda unei situații financiare deloc roz.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.