Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli se întoarce învinsă din deplasarea de la FC Brasov, unde a pierdut cu 2-0 după ce și-a dat două goluri în propria poartă. Chiar fără un joc cu trei stopperi, la care Brîndescu a renunțat după ce și naționala s-a făcut de râs jucând astfel, bănățenii nu au avut mari ocazii la poarta la care trebuia. 

La Brașov, deși a fost luni, au mers aproape 100 de suporteri ai ”băieților în ghete”. Prima repriză a fost una destul de anostă, săracă în ocazii și cu un ritm de joc foarte scăzut. Chitoșcă a bătut slab o lovitură liberă în minutul 19, iar Gîrlea a reținut fără probleme. Peste trei minute a fost prima ocazie adevărată. Goge a centrat, iar Moldoveanu a trimis cu capul din 6 metri, dar Gîrlea a intervenit din nou.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost deschis în minutul 31, după o lovitură liberă bătută de Goge de la marginea careului. Stan a ratat reluarea, dar Țugui a trimis în propria poartă. Peste zece minute, Bădăuță a intrat în careu, dar a fost blocat de Poverlovici, iar Căucă a reținut. Chiar înainte de pauză, Enceanu a trimis în bară o lovitură liberă, astfel că la pauză s-a intrat cu 1-0.

Jocul s-a mai dinamizat în repriza a doua. Enceanu a tras puțin pe lângă poartă chiar în primul minut după reluarea jocului. Peste șase minute, Bădăuță a tras spre poartă din careu, dar Căucă a intervenit. A urmat replica Brașovului, cu șutul peste transversală a lui Moldoveanu, iar în minutul 54, Vucea a pătruns în careu cu mingea, iar Căucă a respins în corner. Același Enceanu a avut o nouă ocazie când a tras peste poartă de la distanță mică.

Moldoveanu și Enceanu au avut alte ocazii, după care Birău s-a prăbușit pe teren și a necesitat înlocuirea cu Giuricici. În minutul 76, Iulian Popa a bătut o lovitură liberă, iar Istrati a lăsat mingea să-i treacă printre picioare. Gîrlea a fost depășit, iar Mera a trimis în propria poartă pentru 2-0. Până la final, Blănaru a fost surprins în ofsaid, iar meciul s-a terminat cu un rezultat care îi urcă pe brașoveni pe locul doi.

FC Braşov: Căucă – Băjan, Poverlovici, Ichim, Stan – Chitoşcă (min 85 Sburlea), Enceanu,  Munteanu, Goge (min 56 Popa) – Grigorie (min 73 Istrati),  Moldoveanu

ASU Poli: Gîrlea – Motreanu, Bilia, Mera, Ghinescu – Nicolescu – Vucea, Birău (min 70 Giuricici),  Ungureanu (min 65 Blănaru), Ţugui (min 86 Teut) – Bădăuţă

Etapa viitoare, ASU Poli va sta, iar peste două săptămâni, va juca în dpelasare la Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.