Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Sâmbătă, două dintre echipele timișorene de fotbal revin la datorie cu meciuri interesante. ASU Poli merge la Arad pentru marele derby cu UTA, în timp ce Ripensia primește vizita celor de la Aerostar Bacău, într-un meci programat pe ”Dan Păltinișanu”.

La Timișoara, Ripensia joacă de la ora 15 pe cel mai mare stadion din oraș într-un meci netelevizat. ”Ne aşteaptă un meci foarte dificil. Din punctul meu de vedere, e o piatră de hotar. Cred că dacă trecem cu bine de acest joc, cu siguranţă şansele noastre să rămânem în Liga a 2-a se apropie de 100 la sută. Din punctul meu de vedere, meciul aceasta devine cel mai important din acest retur. Întâlnim o echipă agresivă, o echipă cu foame de puncte, care o să vină cu siguranţă să ia toate punctele puse în joc. Nu cred că îi mulţumeşte un egal, pentru că au mare nevoie de puncte. Aşa că va fi un meci disputat, în care noi sperăm să rămânem cu picioarele pe pământ după victoria de la Cluj. E cel mai important lucru să înţelegem că nu am făcut decât să recuperăm punctele pierdute cu ASU acasă şi mai avem nevoie de puncte pentru a fi liniştiţi. Ne dorim ca aceste puncte să fie obţinute cât mai rapid şi să continuăm pe această cale a seriozităţii şi să încercăm să câştigăm acasă pentru că suntem un pic datori faţă de suporterii noştri, pentru că în ultimele două jocuri acasă am pierdut şi nu am putut sărbători alături de ei. Sperăm ca după acest joc să putem sărbători cele trei puncte”, a declarat Pelici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De la 13,30, într-un joc televizat de pe arena Motorul, ASU Poli dă piept cu UTA. ”Suntem convinși și conștienți că ne va aștepta o partidă dificilă și importantă în același timp, în contextul general, al poziției din clasament și a ultimului rezultat. Partida va fi dificilă deoarece întâlnim o echipă bună, care a realizat o campanie de transferuri foarte reușită, mulți jucători cu experiența Ligii I și asta s-a văzut în rezultatele pe care le-au înregistrat. Noi trebuie să adunăm puncte. Nu suntem într-o situație foarte bună, mai ales după rezultatele din ultima etapă. Suntem conștienți cu toții de acest lucru. În cele șase etape rămase trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Știm totul despre adversarii noștri din punct de vedere al jocului, poziționării, strategiei. Sunt sigur că și ei au la fel de multe informații despre noi. Este un meci deschis oricărui rezultat, în care nu cred că va conta avantajul terenului propriu. La Arad vom avea parte de susținerea suporterilor care sunt sigur că vor fi în număr mare. După partida din tur am realizat cu toții importanța unui Poli- UTA. Cu siguranță vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a face un joc bun și un rezultat pe măsură”, a declarat Cosmin Petruescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.