Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poliASU Poli joacă duminică în etapa a III-a a Ligii a II-a cu Foresta Suceava. Timișorenii au un singur punct, iar moldovenii, nici unul, astfel că se anunță un meci aprig.

Sucevenii l-au înlocuit pe Adi Iencsi cu Cristi Popovici, după doar două etape. Sorin Brîndescu speră ca ASU Poli să facă un joc bun și să câștige. ”Un meci delicat și greu. E clar că la nivelul Ligii a II-a nu poate să fie niciun meci ușor. Este delicat pentru că cei de la Suceava au schimbat antrenorul, au un antrenor experimentat, care a antrenat mult la Liga II-a și Liga I. Sigur va schimba fața echipei din Suceava. Chiar nu știu de ce au ajuns la această decizie, să schimbe antrenorul după două etape. Este problema lor. Am văzut meciul cu UTA, și, deși UTA a învins, meciul putea fi și altfel. Starea de spirit este mai bună, dar nu înseamnă că asta ne asigură victoria, pe care ne-o dorim foarte mult. Sperăm să jucăm bine și să obținem cele 3 puncte”, a declarat tehnicianul alb-violeților.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tehnicianul a spus că ar trebui alese ore mai favorabile publicului pentru meciurile de eșalon secund. ”Dacă federația și televiziunile au decis, noi trebuie să ne adaptăm. Facem antrenamente la ora jocului, pentru a ne adapta cu această oră. Noi am fost învățați și cu temperaturi mult mai ridicate în această vară. Jocurile ar trebui să se desfășoare când își doresc spectatorii mai mult. Noi asta ne-am propus și asta vrem . Și partenerii noștri de întrecere, și federația și televiziunile trebuie să se gândească la acest aspect, cum să facem să aducem lumea la stadion”, a mai spus Brîndescu.

Jucătorul Bogdan Dănăricu spune că ambele formații au o presiune pe umerii lor. ” Îl văd ca pe un meci de luptă. Sucevenii nu au niciun punct acumulat în primele două etape și probabil vor veni la noi să dea totul pe teren. Dar noi sper să facem o figură frumoasă și să câștigăm primele puncte în această etapă. Presiune va fi pe amândouă echipele, dar noi sperăm să jucăm dezinvolt și să câștigăm meciul. Ne dorim foarte mutlt să câștigăm acest meci”, a punctat fotbalistul adus de la Pandurii II.

Meciul se joacă duminică de la ora 12,30 și e televizat de Digisport.

 

foto: facebook.com/sspolitimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.