Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli Timișoara a anunțat primul transfer al acestei ierni. Alb-violeții și-au asigurat serviciile lui Dorin Codrea, fotbalist care a jucat în toamnă la Dumbrăvița, dar aparține în continuare de ACS Poli.

Codrea este mijlocaș central și are 22 de ani. Timișoreanul este crescut de LPS Banatul și a mai trecut pe la ASU Poli în perioada 2013-2016, în perioada celor două sezoane în Liga a IV-a și a a celui din al treilea eșalon. Jucătorul a trecut apoi la Millenium Giarmata, iar sezonul trecut a jucat în Liga 2, la ACS Poli. Turul de campionat l-a petrecut la CSC Dumbrăvița. ”Un jucător timișorean, un jucător tânăr, un jucător cu reale calități tehnice, un marcator! Mă bucur că a ales să vină alături de noi și să accepte condițiile noastre! E un lucru important că nu a pus banii pe primul plan ci pe Poli și Timișoara”, a declarat Octavian Benga despre jucător, pentru site-ul oficial al echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Momentan, Codrea este împrumutat până la finalul sezonului la ASU Poli, deoarece aparține în continuare de ACS Poli. ”El a semnat cu noi până în vară, pentru că este împrumutat. Aparține în continuare de ACS Poli, care este în insolvență. Și la Dumbrăvița era împrumutat”, ne-a declarat managerul sportiv al ASU, Marius Cociu.

La capitolul plecări, deocamdată, Adrian Ungureanu se va despărți de alb-violeți.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.