Joma - JSport.roJSport.ro

Pentru noul sezon în care și-au propus locul 8 în Liga a II-a, cei de la ASU Poli Timișoara doresc să joace în principal pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Și în urmă cu un an, echipa susținută de suporterii CVUCS a început sezonul pe cel mai mare stadion din oraș, dar s-a mutat ulterior pe arena Știința.

Cei care se ocupă de echipa alb-violetă își fac planuri ca meciul cu FC Argeș, primul de pe teren propriu în actuala variantă de program, să îl dispute pe ”Marele Oval”. Partida ar fi programată în jurul datei de 12 august. Alb-violeții speră să aducă mai mulți timișoreni la meciuri, dar consideră că e mai ușor să joace pe stadionul mare deoarece acum chiria de la CJT e de doar peste 5000 de lei la un meci fără nocturnă, nu aproape 5000 de euro, cât costa per meci anul trecut în aceeași perioadă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sezonul trecut, ASU Poli a jucat șapte meciuri oficiale pe ”Dan Păltinișanu”: cu Chindia Târgoviște, Foresta Suceava, Metalul Reșița, FC Brașov și Luceafărul Oradea în turul campionatului, cu Pandurii Târgu-Jiu în Cupa României și cu UTA Arad în retur. Dacă publicul va fi puțin, există șanse să se reivnă iar pe Știința, însă mai mult ca sigur, meciul cu FC Argeș va fi pe ”Dan Păltinișanu”.

ASU Poli ar urma să joace la sfârșit de săptămână un ultim meci de verificare, înainte de debutul în deplasare la Brăila al noii stagiuni, dar până acum, nu au găsit adversar. Pe cel mai mare stadion din Timiș mai joacă celalaltă Poli și echipa de rugby Timișoara Saracens.

foto: facebook.com/sspolitimisoara

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.