Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a cedat la scorul de 2-1 în deplasare la Concordia Chiajna. Pentru gazde au marcat Vișan și Tîrcoveanu, iar pentru bănățeni, Axente. Rezultatul este și prima înfrângere de când Octavian Benga este antrenorul poliștilor.

În prima repriză, pe tabelă a fost pusă greșit stema celor de la ACS Poli în loc de ASU Poli. În mare nevoie de puncte, Concordia a început mai tare. În minutul 13, Murariu a scos greu de sub bară șutul lui Burlacu. Peste un minut a venit și golul echipei lui Florin Bratu, înscris cu capul de Bogdan Vișan, după un corner. Și ASU Poli a avut ocaziile ei. Cea mai periculoasă fază a fost cea la care Sofran a trimis puțin pe lângă poartă, cu capul. Pe final de repriză, după un corner, Mera a băgat mingea în poartă cu capul, dar golul nu a fost validat, deoarece după ce s-a bătut cornerul, a trecut de marginea terenului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Până la urmă, Poli a marcat în minutul 64. După o cursă pe dreapta, Jurj a centrat în careu, la Axente. Atacantul a preluat mai greu, dar fără să aibă un fundaș lângă el, a reușit să marcheze din 5 metri. Timișoara a mai avut imediat după egalare o ocazie importantă. După un alt corner, Dorin Codrea a trimis cu capul puțin pe lângă poartă. Golul a venit însă în poarta lui Murariu, după ce Tîrcoveanu a înscris direct din lovitură liberă, în minutul 70.

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Jurj, Mera (c), Scutaru, S. Popovici – D. Codrea, Ignea – Săulescu (Al. Pop 75’), Al. Munteanu ( Manea 72’), Sofran – Axente.

Concordia Chiajna: Al. Costache – Borţa, Cucu (c), Vişan, Nivaldo – Tîrcoveanu, Diogo Rosado, D. Mihalcea – Safsaf (Oanea, 93’), Hristov (Bari 76’), Burlacu (Gliga 65’).

Runda viitoare, ASU Poli primește vizita celor de la Turris.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.