Joma - JSport.roJSport.ro

De vineri, ASU Politehnica a stopat antrenamentele, în contextul deciziei FRF de joi, de a suspenda toate competițiile de fotbal și futsal, luată pe fondul larg al alertei de coronavirus. Mai întâi, antrenamentele au fost suspendate până luni, dar antrenorul Octavian Benga a prelungit perioada.

O problemă e legată de faptul că UPT și-a închis căminele, unde stăteau o parte din jucători, dar și bazele sportive. De duminică, după o decizie a primăriei, în Timișoara s-a interzis și activitatea sportivă în orice bază, chiar și baletul. ”Avem liber până miercuri inclusiv, de vineri. Inițial, am zis până luni, luni să fie la antrenamente, dar situația se schimbă de la o zi la alta. Așteptăm și videoconferința UEFA și miercuri îi vom anunța. Oricum, sunt căminele închise, bazele sportive, la fel”, ne-a declarat Octavian Benga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După ce au primit liber, momentan pe o o perioadă de șase zile, jucătorii care nu sunt originari din Timiș au plecat din județ, în localitățile lor de reședință. ”Din ce știu eu, majoritatea au plecat. Au mers imediat acasă, la familii, își fac griji”, a mai precizat Benga. Echipa ocupă locul 11, cu 32 de puncte, după cele 24 de etape disputate din Liga 2.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.