Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli joacă în ultima etapă din tur la Cluj, în derby-ul universitar cu U. Alb-violeții vor să continue parcursul foarte bun, care i-a dus până pe locul 9, cea mai bună clasare a sezonului.

Octavian Benga știe că meciul va fi dificil. ”Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă de mare tradiție din fotbalul românesc. Este și o sărbătoare pentru ei. Probabil vor fi susținuți de un număr mare de fani, vor fi montați. Încercăm să scoatem maximul din acest joc, să câștigăm sau cel puțin să scoatem un egal. Consideră că echipa Clujului este una dintre cele mai valoroase din Liga 2. Prin prisma bugetului, au câțiva jucători de mare valoare, cum e Goga sau Florescu. Pe Goga îl cunosc foarte bine, l-am antrenat ca secund la ACS Poli, este un jucător pe care îl apreciez. Îl au pe Adrian Falub, un antrenor de mare experiență. Așteptările la ei sunt foarte mari, au ca obiectiv promovarea, joacă cu multă presiune. Mâine o să fie un meci foarte disputat și vrem să ieșim învingători. Eu îmi doresc să câștig, egalurile sunt doar o amăgire că nu am pierdut. Contează foarte mult o victorie, care te poate urca două-trei locuri în clasament. Un egal, la cât e de strâns campionatul, nu ajută foarte mult”, a declarat antrenorul Tavi Benga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dintre jucători, rămân indisiponibili Schieb și Manea. Ceilalți sunt optimiști în perspectiva meciului de la Cluj. ”Întâlnim o echipă bună, valoroasă. Pe parcursul campionatului am arătat că încercăm să demonstrăm că putem lupta cu echipa mai valoroase ca noi. Suntem încrezători, mergem la Cluj să luăm maximul. În deplasare avem mai multe victorii, dar nu neapărat faptul că jucăm în deplasare ne motivează mai mult”, a spus Călin Jurj.

Mircea Axente a jucat sezonul trecut la U Cluj, fără prea mare succes. ”Întâlnim un adversar important din Liga 2, cu pretenții de promovare. Ce e mai important e că noi suntem într-o formă foarte bună. Asta o arată și rezultatele din ultimele meciuri, ne dorim foarte mult să continuăm așa. Toți suntem nerăbdători, mă refer la noi jucătorii. Este un derby din punctul meu de vedere, prin prisma istoriei celor două cluburi. Suntem motivați, concentrați și ne dorim să scoatem un rezultat foarte bun”, a spus Axente.

Meciul de la Cluj începe sâmbătă la ora 12 și va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.