Joma - JSport.roJSport.ro

asu.poliASU Poli joacă vineri în deplasare la CSM Râmnicu-Vâlcea, o echipă cu o vastă experiență a Ligii a II-a. Timișorenii l-au împrumutat pe atacantul Daniel Mărgărit de la Pandurii Târgu-Jiu și își propun un succes la prima deplasare.

Sorin Brîndescu a spus că va face modificări în formula de start. ”Din ce au făcut în această vară, au făcut foarte multe achiziții. Au adus și un antrenor nou, cu experiență. Probabil va fi una din favoritele la promovare. Și pentru noi e o deplasare destul de grea, am avut un start de campionat destul de dificil, cu meciuri foarte grele. Sperăm să remediem problemele din apărare și să facem un joc bun la Vâlcea, să aducem puncte. M-am gândit la foarte multe variante în această perioadă, chiar și la schimbare de sistem, dar am zis să nu intrăm în panică de la început. Oricum, vor apărea schimbări în primul ”11”. Vom vedea de randamentul celor care intra în teren dacă e nevoie și de schimbarea sistemului de joc”, a declarat tehnicianul lui ASU Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă e o deplasare la o echipă bine cotată a eșalonului, bănățenii își propun un succes. ”Noi vrem să jucăm la victorie. Nu contează că vor fi un punct sau zero puncte, noi vrem să le obținem pe toate trei. Dar probabil meciul va fi decis de valoarea jucătorilor din teren și de nivelul la care se situează adversarul, pentru că nu îl cunoaștem foarte bine. Avem informații despre adversar, dar mai sunt necunoscute în ceea ce privește legitimare a doi jucători. Am văzut că unii jucător nu duc încă 90 de minute și s-ar putea să apară schimbări”, a precizat Brîndescu.

Alb-violeții îl au de miercuri la antrenamente pe Daniel Mărgărit, jucător care va împlini la finalul lunii 20 de ani, și astfel, se încadrează și la fotbaliștii U21. sorin Brândescu nu știe dacă noul jucător va face diferența la Vâlcea. Vor lipsi Birău, Vucea și Bădăuță. ”S-ar putea să fie, nu pot să îmi dau astăzi cu părerea. Nu s-a antrenat încă nicio zi cu noi, astăzi va face primul antrenament. Vedem la ce nivel de pregătire e, și dacă valoarea lui fotbalistică e peste a jucătorilor noștri”, a punctat antrenorul.

Dan Constantinescu e convins că meciul va fi dificil. ”Din punctul meu de vedere, ne așteaptă un meci foarte greu. Am auzit că ei au adus mulți jucători cu experiență, nu știu cât de închegat va fi lotul lor. Mă refer la relațiile de joc, că sunt foarte mulți noi. Din câte am înțeles, sunt jucători cu experiență, sigur va fi un meci foarte greu cu o echipă bună. Și anul trecut au fost o echipă foarte bună. Sperăm să facem un joc bun și totul va depinde de noi. Mă simt foarte bine, chiar dacă a fost doar primul  meci. Sper să încep să joc și mai bine de la meci la meci. Atuul nostru e că suntem o echipă unită. Nu avem experiență în Liga a II-a, suntem mulți tineri. Putem compensa prin dorință, ambiție. Și bineînțeles, sprijinul suporterilor”, a declarat jucătorul.

Meciul începe vineri la ora 17,30 și e televizat de Digisport.

foto: facebook.com/sspolitimisoara

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.