ASU Poli Timișoara reia meciurile oficiale cu un joc cu Chindia Târgoviște, un duel important pentru alb-violeți dacă mai vor să rămână în cărți pentru promovare. Gazdele nu au probleme de lot și așteaptă meciul cu mare entuziasm, mai ales că primul joc după perioadele de pregătire e de obicei unul deschis surprizelor.

La Timișoara a plouat abundent, iar Bogdan Andone e de părere că acest lucru dezavantajează ambele formații. ”Este un meci foarte important, poate ar fi fost bine să avem câteva meciuri de acomodare înainte. Poimâine este primul meci din retur, tot timpul în acest meci se poate întâmpla orice. Trebuie să fim concentrați pe toată durata meciului, să avem o atitutidine pozitivă. Dacă vom face lucrurile cum trebuie sunt sigur că vom câștiga meciul. Cred că terenul nu va avantaja niciuna din echipe. Ambele sunt echipe cărora le place să construiască, să joace un fotbal ofensiv. Eu sper să profităm de avantajul terenului propriu. Chiar dacă e o vreme urâtă, sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare, iar diferența să o facă chiar ei”, a declarat Bogdan Andone.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Chindia i-a pierdut pe Honciu si Ispas, dar i-a adus pe Daniel Florea și Octavian Morariu. Târgoviște e pe locul 3 în campionat, cu 42 de puncte. Timișorenii sunt pe locul 5, cu 36 de puncte, de aceea, dacă Poli vrea să rămână în cărți, trebuie să câștige. ”E poate unul dintre cele mai importante momente din istoria recentă a clubului, de la reînființare. E un moment extrem de important pentru că în funcție de ce vom face sâmbătă, vom vedea ce putem face în acest retur. Eu cred că dacă vom câștiga sâmbătă, vom avea șanse reale chiar la locul doi”, a mai precizat antrenorul.

Pentru Cristi Scutaru, e a treia întâlnire cu Târgoviște, deoarece a jucat împotriva lor în tricoul celor de la UTA în startul returului. Acum îl va bloca chiar pe fostul coechipier, Florea. ”E un meci destul de dificil, noi ne-am pregătit mai mult pe terenuri sintetice. Acum a cam plouat și terenul va fi destul de dificil. Târgoviște este echipa mai tehnică, să spun așa. I-am văzut de două ori cu UTA, le cunosc bine stilul de joc. Sper să câștigăm sâmbătă. Pe Florea voi încerca să-l încurc cât mai mult”, a apus Scutaru.

Deian Sorescu e convins că Poli poate câștiga dacă jucătorii respectă planul tactic. ”Va fi un meci greu, dar dacă vom respecta ce ne cere domnul antrenor, cu siguranță vom ieși cu capul sus de pe teren. Noi pregătim orice meci la victorie. Orice joc are importanța lui, dar acum avem nevoie și de puncte”, a punctat Sorescu

Meciul începe sâmbătă la ora 12 pe Stadionul Știința și va fi televizat de Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.