Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli e aproape să facă un transfer important. Clubul este în negocieri avansate cu Alexandru Munteanu, fotbalist care a petrecut mare parte a carierei sale în Liga I.

Alexandru Munteanu are 32 de ani și este originar din Mediaș. Mare parte a carierei a jucat la Gaz Metan, până în vara lui 2017, când, la fel ca alți colegi precum Crețu, Țigănașu sau Ciucur, a fost ”momit” la ACS Poli cu un salariu mare, din care evident, nu și-a luat toți banii. În 2018 a semnat cu Dunărea Călărași, iar după retrogradare a clubului, a ajuns la Petrolul Ploiești, club de care s-a despărțit acum o săptămână. Pentru ”lupi” a jucat în 11 meciuri, dintre care opt ca titulari, și a marcat un gol.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Munteanu a mai lucrat cu Benga la ACS Poli. Postul său de bază e de mijlocaș dreapta. Interesant e că Benga a declarat că dacă va veni jucătorul dorit de el, atunci altul va pleca. Pe același post, iarna aceasta a venit Dragoș Săulescu. Alt mijlocaș dreapta e Alin Manea, care e împrumutat până la vara de la Universitatea Craiova.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.