Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli a câștigat cu 2-0 meciul jucat pe Știința, cu penultima clasată Sportul Snagov. Golurile victoriei le-au marcat Ignea și Axente, după execuții reușite. Altfel, meciul a fost, pe alocuri, destul de slab ca ritm, cu puține momente interesante pentru spectatorii, nici ei foarte numeroși.

Prima repriză a fost una destul de săracă în ocazii. La Poli, tot meciul au fost irosite ocazii mari, majoritatea de către Axente. Așa s-a întâmplat și în minutul 17, când atacantul a trimis în bara laterală. Snagovul a contat foarte puțin, în principal, la faza la care Lungu a trimis din careu peste poartă. Și Mera l-a pus pe portarul Micle la încercare, cu o reluare cu capul, reținută de goalkeeperul Snagovului. Până la urmă, golul timișorenilor a venit în minutul 42. Jurj a trimis la Ignea, care a preluat pe piept și a lobat peste Apostol, și a înscris printre picioarele lui Micle. Înainte de pauză, Axente a mai avut o fază la care nu a prins spațiul porții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza a doua, Axente a continuat să irosească șansele de a mări diferența de pe tabelă. Atacantul a avut o fază la care nu a putut marca din câțiva metri, iar apoi, scăpat singur, a dat în plasa laterală. După minutul 60, și oaspeții au fost periculoși. Poștoarcă a scăpat singur cu Murariu, dar a tras pe lângă buturi, pentru ca apoi tot el să rateze întâlnirea cu o minge trimisă perfect în careu de Iulian Roșu. Axente nu a nimerit poarta nici după un șut din întoarcere, iar Zabun a ratat și el din poziție bună. Intrat pe parcurs, nici Cubleșan nu a reușit să marcheze pentru Sportul. Până la urmă, în minutul 86, Axente a marcat la vinclu, din lovitură liberă, și a făcut uitate ratările.

ASU Poli: Mutariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Coadă, Cherecheş – Dros (Vidrăsan 80′), Bg. Vasile – C. Popescu, Ignea, Ad. Ungureanu (Zabun 64′) – Mir. Axente (Piţigoi 90+1′)

Sportul Snagov: Micle – Poştoarcă, Mocioacă, G. Apostol, Răileanu, Turbatu (Cos. Novac 59′) – Iul. Roşu, Fl. Lungu (Cubleşan 74′), Nechita – Ad. Stoica (cpt.), Safsaf (Narcis Ioniţă 81′)

În primele trei meciuri, Octavian Benga nu a bifat nicio înfrângere și e multumit de acest lucru. ”Vreau să-mi felicit jucătorii. Nu este ușor să joci patru meciuri în trei zile. Au dat totul pe teren. Astăzi a fost cireașa de pe tort. Pe un fond de oboseala foarte crescut și, în anumite momente, am făcut unele greșeli. Îi felicit pentru efort, pentru atitudine și pentru că au fost receptivi. În toate cele trei meciuri de când am venit, au respectat ce le-am solicitat, luând adversarul în mare parte. Vreau să mulțumesc și fanilor care au fost alături de noi, au fost senzaționali, cât și finanțatorilor și celor care se ocupă de echipă. Toată lumea face eforturi, de la cel mai mic la cel mai mare, și s-a văzut în rezultate. Aceste 7 puncte sunt meritul tuturor. Echipa Snagovului nu este o echipă peste care poți să treci așa ușor, intri și câștigi din start. Dacă nu o tratezi cu atenție, te poate surprinde. Consider că am pregătit foarte bine ciul. Echipa Snagovului jucând 5-4-1 pe faza defensivă și apoi, transformând pe atac în 3-4-3, jucătorii au respectat sarcinile pe faza de atac și apărare. Dacă eram mai atenți în prima repriză, jocul era mult mai bun în favoarea noastră, dacă marcam la acele ocazii, pentru că am mai avut vreo patru-cinci ocazii clare. Spre deosebire de alte jocuri, am avut și o posesie mult mai bună, am reușit să jucăm mai mult pe atac, mai direct. Ne-am creat ocazii”, a declarat antrenorul lui Poli.

Valentin Ivan de la Snagov a spus că echipa plătește tribut lipsei de experiență a fotbaliștilor, întrucât interdicția de transferuri nu i-a lăsat să facă un lot mai competitiv. ”Felicit echipa adversă că a câștigat astăzi, a fost o victorie meritată. S-a văzut diferența de experiență dintre echipe. Faptul că avem jucători tineri, care nu au jucat la un nivel înalt s-a văzut în greșelile personale. În rest, eu sunt mulțumit în mare de jocul nostru. Păcat că s-au făcut acele greșeli. Se putea să facem și o surpriză, dar a fost destul de greu pentru din cauza lipsei de experiență s-a întâmplat să nu ne iasă ceea ce ne-am propus”, a punctat Ivan.

Runda viitoare, ASU Poli joacă sâmbătă de la ora 12, pe terenul lui U Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.