Joma - JSport.roJSport.ro

Orice microbist era obișnuit să aibă fotbal de Paște. Acum, va fi un pic diferit, iar cei de la ASU Politehnica au decis să organizeze un nou meci virtual, cu ocazia căruia se vor strânge donații. După ”frații” de la Rapid, urmează cei de la Borussia Monchengladbach.

Meciul virtual în celebrul joc FIFA se va juca duminică seara, la ora 21. ”Zilele trec mai greu, lucrurile pe care le făceam s-au schimbat, fotbalul nu se mai joacă pe arene. Dar am descoperit noi alternative, izvorâte din aceleaşi vechi prietenii. Ridicăm fularul duminică seara, 19 aprilie, de la ora 21:00 (20:00 în Germania) pentru meciul de FIFA Pro Clubs PS4 dintre Peluza Sud Timişoara şi Nordkurve Mönchengladbach, transmis în direct pe canalul nostru de YouTube”, anunță cei de la Politehnica.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din nou, se vor vinde bilete virtual în scop caritabil. ”Solidaritatea şi ataşamentul vostru se pot face din nou simțite prin achiziționarea de bilete virtuale. Mai mult, stați cu ochii pe noi, vom avea o nouă surpriză şi pe online shop”, mai anunță alb-violeții. La meciul virtual cu Rapid, organizat tot de Poli, s-au vândut 329 de bilete virtuale, iar din banii strânși s-au plătit 12.000 de viziere pentru cadrele medicale de la Spitalul CFR Timișoara și Spitalul Municipal din Lugoj.

Anul trecut, De Paște, ASU Poli a fost gazda derby-ul orgoliilor cu ACS Poli, câștigat de oaspeți cu 1-0.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.