ASU Poli are meci sâmbătă la Afumați, formație de pe locul 15. Timișorenii merg la victorie, dar antrenorul Bogdan Andone a atras atenția echipei că nu va fi deloc ușor. De asemenea, tehnicianul nu mai vrea să comunice cine sunt jucătorii indisponibili, pentru a nu ajuta adversarii.

Andone și-a analizat viitorul adversar. „Va fi un meci foarte dificil pentru noi, întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, mai ales pe teren propriu, cu continuitate la nivelul băncii tehnice și a lotului de jucători, care joacă de mulți ani împreună. E un teren greu, unde se câștigă foarte greu. Dacă nu ajungem bine din punct de vedere mental și pregătiți de luptă, vom avea foarte mult de suferit. Eu i-am urmărit, au jucat bine și în debutul de campionat. E o echipă foarte bună, care joacă stilul acela de joc cu multe pase, joc de București cum spunem noi. E o echipă pe care trebuie să pui presiune, să fii pregătit de dueluri și predispus la sacrificii și la efort. Nu vreau să spun cine lipsește pebtru că adversarii știu și își pregătesc jocul. Alte echipe nu spun nimic”, a declarat tehnicianul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Adrian Poparadu e convins că Timișoara va câștiga dacă echipa va fi concentrată. ”Ne așteaptă un meci greu, întâlnim o echipă bună a Ligii a II-a. Chiar dacă au avut un start mai slab de campionat, au în componență jucători cu experiență mare, buni. Suntem conștieți că ne așteaptă un meci greu, dar e important să avem atitudinea din prima repriză cu cei din Balotești. Sunt sigur că dacă vom elimina toate greșelile vom veni cu cele 3 puncte. Este important pentru moralul nostru și pentru acești suporteri minunați”, a declarat tehnicianul.

Andrei Țugui părăsesise echipe, crezând că va găsi un contract în Italia. Fără succes, s-a reîntors la ASU Poli și așteaptă să și marcheze. „Este un meci unde trebuie să dăm totul. Echipa este foarte bine din toate punctele de vedere. Sper să mergem și trebuie să mergem cu o mentalitate ridicată, să avem o atitudine bună. Sper să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Aștept debutul și îmi doresc foarte mult să marchez în acest sezon”, a punctat mijlocașul trecut pe la AS Roma.

Meciul de la Afumați începe sâmbătă la 11 și nu va fi televizat.

foto: Constantin Duma, Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.