Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli Timișoara va juca și în etapa a III-a a Ligii a II-a tot pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, deși acest lucru îi cam arde la buzunar. Clubul susținut de suporterii CVUCS face însă acest efort financiar în așteptarea licitației organizate de CJT și în speranța că închierea stadionului va fi în curând mai accesibilă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Deși încearcă și omologarea Stadionul Știința, cei de la ASU Poli nu renunță la ideea de a evolua pe cel mai mare stadion din oraș. ”Noi am spus de la început că vrem să jucăm pe ”Dan Păltinișanu”. Așteptăm să se încheie licitația, să vedem dacă cineva se va prezenta. Noi nu vom licita. Și cei de la CJT au recunoscut că suma este un pic cam mare, așteptăm să vedem dacă se va prezenta cineva la licitație sau dacă nu se va prezenta nimeni și să fie scăzută suma de închiriere. Am depus și hârtiile pentru omologarea Stadionului Știința ca variantă de rezervă”, ne-a declarat managerul sportiv al echipei, Marius Cociu.

Din nou, cei de la ASU Poli plătesc 21.000 de lei plus TVA pentru un meci. La partida precedentă, clubul a obținut suma necesară din biletele vândute, plus donațiile făcute la cutiile în care suporteri adună fonduri.

ASU Poli vrea să poată negocia și cu alte televiziuni meciurile sale netelevizate

FRF și Digisport au semnat un contract de televizare pentru primele trei opțiuni din fiecare etapă de Liga a II-a, la valoarea de 350.000 de euro, identică cu cea din sezonul trecut. Cei de la ASU Poli au făcut câteva propuneri. ”Am propus ca banii să se dea în funcție de locul din clasament, de numărul de meciuri de acasă televizat și de audiențe. Noi am propus ca 50% din sumă să se dea acum, la început de sezon, 40% să se poată cheltui în iarnă, iar ce rămâne să se dea cu două-trei etape înainte de final, când se va ști ce meciuri vor fi televizate, să putem cheltui banii sezonul acesta. Am cerut să avem dreptul să negociem și ora și ziua de televizare. De asemenea, am propus ca meciurile de acasă netelevizate să le putem negocia individual cu altă televiziune”, a explicat Marius Cociu.

Meciul cu Foresta Suceava se va juca duminică, de la ora 12,30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.