ASU Politehnica a câștigat la scorul de 4-1 meciul amical cu CSM Lugoj, jucat pe terenul sintetic de la Baza Sportivă 2. Pe o vreme geroasă, timișorenii au avut probleme doar în debutul meciului, când au și fost conduși, pentru ca ulterior să marcheze cu ușurință.

De la timișoreni a absentat Ignea, accidentat, în timp ce lugojenii au avut doar trei rezerve, deoarece unii jucători au evoluat în alt amical al echipei a doua, iar Fridrich este accidentat. În minutul 17, Dur-Bozoancă a respins un șut al lui Velici, dar Flavius Vlădia a fost în fața porții și a reluat în plasă. Peste câteva minute, bănățenii au avut o acțiune bună d eatac, dar Păduraru a respins și șuturile lui Sorescu, și pe al lui Lusamba. A urmat o ocazie irosită, cu un balon trimis cu capul de Krausz în bară.Pe final,Pădurariu a făcut henț în careu, iar Lusamba a transformat pentru 1-1 la jumătatea meciului.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

A doua repriză a adus o dominare mai clară a alb-violeților. În minutul 48, Krausz a marcat cu capul din cațiva metri, după o centrare a lui Sorescu și o prelungire, tot cu capul, a lui Lusamba. Diferența a crescut în minutul 69, când Coadă a marcat din careu, cu un șut plasat, după o minge venită de la Schieb. Scorul final a fost stabilit în minutul 86, când Motreanu a marcat după o pasă venită tot de la Schieb.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Bilia, Scutaru, Mera, Taub – Krausz, Predescu, V. Nicolae – Sorescu, Lusamba, Giuricici

Au mai intrat: Dascălu – Plămadă, Coadă, Ghinescu, Poparadu, Schieb, Motreanu și Lazea

CSM Lugoj: Păduraru – Precupanu, Nicolescu, Miculescu, Roșie – Olariu, Vlădia, Mărmăneanu, Bozian, Velici, Pădurariu

Au mai intrat: David Filip, Daniel Filip, Radak

Bogdan Andone a fost mulțumit de elevii săi. ”Trebuie să ne adaptăm condițiilor meteo. A fost o săptămână dificilă, ne-am antrenat în balonul , am reușit să ne antrenăm pe sintetic. Trebuie să ne adaptăm din mers condițiilor meteo, schimbărilor din campionat. Un test util, am întâlnit o echipă foarte bună a Ligii a III-a, care se bate cu șanse foarte mari la promovarea în Liga a II-a. O echipă foarte bună, ca lot, jucători de calitate, un antrenament util. Mă bucur că nu am avut accidentări și cel mai important lucru e că băieții au fost implicați, că au avut atitudine pozitivă și mă bucur pentru ei că am avut și reușite. Asta este, la condițiile pe care le avem trebuie să ne adaptăm. Vom încerca să luăm meci cu meci următoarele etape”, a spus antrenorul timișorenilor.

Cosmin Petruescu a criticat greșelile personaleale echipei sale.”Din punct meu de vedere, un test foarte util. Chiar aș vrea să le mulțumesc celor de la ASU Poli că s-au gândit la noi pentru acest joc. Cred că este singurul teren din zonă unde se poate juca fotbal astăzi și mă bucur că am avut posibilitatea să ne facem un antrenament. Legat de jocul propriu-zis, sunt deranjat de greșelile personale pe care le-am făcut. Era normal ca plusul de valoare și experiență competițională să fie în favoarea gazdelor noastre de astăzi. Dar sunt deranjat de greșelile personale pe care le-am făcut,pe care dacă vom continua să le facem în campionat, ne vor costa. Toată săptămâna am lucrat în balon, este explicabil că am luat goluri pe faze fixe, deoarece nu le-am lucrat pe teren mare. Sperăm ca până săptămâna viitoare să remediem și aceste minusuri”, a spus antrenorul lugojenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.