ASU Poli a ieșit victorioasă din amicalul cu Cetate Deva, câștigat cu 3-0 la Covaci. Pentru timișoreni, partida a însemnat și finalul de cantonament efectuat pe plan local, iar Bogdan Andone este mulțumit de cum a decurs pregătirea echipei de până acum.

Terenul a fost unul afectat de ploile din ultima vreme, dar chiar și așa, alb-violeții au reușit să deschidă scorul rapid. În minutul 5, Giuricici a centrat, iar portarul Apostol a scăpat mingea în față Plămadă a fost acolo și a reluat în plasă. Timișorenii au continuat să aibă ocazii. Vasile Nicolae a trimis un balon care s-a dus este bara transversală. Apoi, Apostol a reținut șuturile lui Plămadă și Ignea. Din minutul 33, Poli a rămas fără Motreanu, eliminat după ce l-a faultat ca ultim apărător pe veteranul Romică David.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Gazdele au jucat până la pauză cu om în minus, și abia din repriza a doua au fost iar 11. Pîână la pauză, Deva a trimis o centrare bună prin Kelemen, care a căzut pe bara tranversală. În a doua jumătate a meciului, portarul Dascălu a reținut un șut al lui David. Au urmat două goluri ale alb-violeților. În minutul 57, Ignea a înscris cu capul o centrare a lui Sorescu, iar ultima reușită i-a aparținut lui Lusamba, care a marcat de la limita careului în minutul 70.

ASU Poli: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Mera, Ghinescu – Ignea, Coadă, Poparadu – Giuricici, Plămadă, V. Nicolae

Au mai intrat Dascălu, Borbei – Bilia, Krausz, Taub, Lazea, Lusamba, Predescu, Sorescu, Gașpar, D. Radu și M. Jorza

Cetate Deva: Apostol – Kelemen, Șoit, Tătaru, Doboș – M. Boldea, Moț, Lupu, Voineag – R. Cristian, R. David

Au mai intrat Huzum – Țerna, Bărculeț, M. Olariu, Fl. Olariu, Tornai, Cârlejan.

Bogdan Andone e mulțumit de cum a decurs cantonamentul. ”Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. S-a văzut astăzi o stare de oboseală fizică și mentală acumulată în cele două săptămâni de pregătire. E foarte important că nu am avut jucători accidentați în această perioadă și mă bucur pentru băieți, au făcut un efort bun, au municit bine și merită cele două zile de pauză pe care le vor avea, mâine și duminică. Din fericire, am avut parte de o vreme extraordinar de bună, astfel că am profitat de terenurile noastre de antrenament și de joc. A fost un stagiu foarte bun”, a declarat tehnicianul.

Ultimul meci de verificare va fi în 17 februarie de la ora 14, cu U Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.