Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă, ASU Poli a câștigat cu 2-0 în meciul amical cu CSC Dumbrăvița, jucat pe Știința. Ambele goluri au fost reușite de Mircea Axente, În continuare, Benga mai testează jucători, cu ultimul venit, un fotbalist de la Snagov.

S-au jucat două reprize de 50 de minute. Scorul l-a deschis Axente, în minutul 23. Atacantul a marcat și în minutul 40, după ce a primit o centrare bună de la Manea. În acest meci, a jucat în prima repriză și Alexandru Munteanu. Au lipsit din motive medicale Motreanu și Săulescu, iar Borbei este la lot.  La ASU Poli a venit în probe Alin Turbatu, fotbalist de 21 de ani care poate juca fundaș și mijlocaș stânga. A jucat ca senior la Sportul Snagov, unde în tur a prins 15 jocuri. Deocamdată nu e liber de contract, dar clubul din ilfov vrea să se retragă din Liga 2 și i-a dat o hârtie că se poate antrena cu oricine dorește.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Poli: Contra, Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș, Codrea, Ignea, Trip, Munteanu, Manea, Axente. Au mai intrat: Murariu, Sofran, Vidrăsan, Coadă, Turbatu, Pintea, Dros, B. Vasile, Kuhn, Pop.

CSC Dumbrăvița: Mikloș, Berivoiescu, Telescu, Podină, Coroiu, Rus, Oprea, Mărmăreanu, Mura, Drăghici, Enciu. Au mai intrat: Smaranda, Kovary, Telescu, David, Siminic, Ștefan, Jichici, Jinga, Murariu, Făgărășanu.

Octavian Benga a fost mulțumit de elevii săi. ”Un joc de care sunt mulțumit, cred că a fost cel mai bun joc al nostru de până acum de pregătire. Am arătat mult mai bine pe faza ofensivă, ceea ce mi-am și dorit. Meciurile trecut am reușit să ajungem multe mingi în zona careului, dar acum chiar am reușit să construim bine pe atac pozițional și am reușit să finalizăm. Mă declar mulțumit de cum arătăm acum, dar mai e foarte mult de muncit și pe zi ce trece, trebuie să completăm cu lucruri pozitive”, a spus Benga.

Echipa mai are stabilite amicale cu Radnicki Zrenjanin, Șoimi Lipova și Zemun, dar antrenorul mai vrea încă un amical, pentru că echipa va sta în prima etapă. ”Mai avem trei amicale, mai mult ca sigur vom completa cu încă un amical, pentru că vreau ca toți jucătorii să se apropie de forma sportivă. E destul de dificil, pentru că noi prima etapă vom sta”, a punctat Benga.

Sorin Bălu a precizat că rezultatul este echitabil. ”Au fost două reprize diferite. O primă repriză în care nu am putut să ieșim nicicum din jumătatea noastră, pentru că Poli a exercitat o presiune permanentă pe echipa noastră. Am încercat din punct de vedere defensiv, să ne organizăm cât mai bine, deși în aceste trei săptămâni nu am reușit să lucrăm absolut nimic din punct de vedere tehnico-tactic, ci doar fizic. Rezultatul după prima repriză este just, Poli ne-a pus permanent în dificultate. Au marcat de două ori, ar fi putut poate să o mai facă, am fi putut poate și noi. În repriza a doua, cu schimbări, am echilibrat jocul în bine. Am făcut două echipe valoric echilibrate, nu am făcut cea mai bună echipă din prima repriză”, a precizat antrenorul Dumbrăviței.

În toamnă, la club au fost probleme cu banii, asumate, și care acum au fost depășite. ”Din vară încoace, nu a fost ce trebuie la Dumbrăvița. Au fost așteptări mari, din partea noastră, și noi am avut din partea conducerii. Nu a funcționat absolut bine, nici din punct de vedere financiar, nici sportiv. Însă săptămână aceasta, conducerea noastră a achitat toate salariile. Din acest moment nu mai putem să căutăm alibiuri. Trebuie să dăm maximul, pentru că și clubul a dat”, a spus Bălu.

La echipa de fotbal din Dumbrăvița a fost adus un psiholog. ”L-am adus în staff-ul nostru pe Cristian Tăbăcaru, trainer neuro-lingvistic, care vine odată pe săptămână la echipa noastră. Mental și motivațional echipa noastră se va prezenta foarte bine în retur. Ține un work-shop extraordinar, de trei ore, care poate să schimbe viața. O să părem așa, filfizoni, «Vine iar ăsta, Bălu, și face pe istețul», dar, vă spun sincer, noi astăzi în România am ajuns să ne bucurăm de realitate”, a mai povestit Bălu.

ASU Poli va juca miercuri de la ora 14 cu Radnicki Zrenjanin.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.