ASU Poli a jucat miercuri un nou amical, de data aceasta cu locul 3 din Liga a III-a, CSM Lugoj câștigat de alb-violeți  cu 2-0. Arthur Teut nu mai face parte din lotul timișorenilor, la care a debutat în schimb Vasile Nicolae și a fost testat portarul Bogdan Dascălu, dar și juniorul Mihai Jorza. La fel ca la meciul cu Reșița, elevii lui Bogdan Andone au avut din nou reproșuri la adresa arbitrului.

Meciul s-a jucat la Covaci, pe un teren moale, dar practicabil. La centru a fost Daniel Vărzan, iar raul Krausz a avut nemulțumiri la adresasa, după ce nu a fluierat un fault asupra mijlocașului. Lovit la tibie, Krausz a protestat vehement, iar centralul a fost aproape să-l elimine. Scorul s-a deschis în minutul 45, după ce Fridrich l-a faultat în careu pe Poparadu. Predescu a fost cel care a marcat de 11 metri,iar alb-violeții au avut mai multe ocazii în repriza a doua.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În a doua jumătate a partidei a intrat în poartă și Bogdan Dascălu, portar adus de la Olimpia Satu Mare, și a jucat un nou copil din generația 2003, Mihai Jorza. Celmai recent transfer, Vasile Nicolae, a marcat al doilea gol în minutul 76,cu un șut de la 18 metri. Portarul Pădurariu a apucat să atingă mingea, dar nu a putut opri balonul. Echipa de Liga a II-a a mai avut alte ocazii pe final prin Coadă,plămadă și același Nicolae.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Giuricici, Bilia, Scutaru, Taub – Krausz, Lazea, Poparadu – Sorescu, Lusamba, Predescu

Au mai intrat B. Dascălu – Mera, Ignea, V. Nicolae, Motreanu, Ghinescu, Plămadă, Coadă, Gașpar și M. Jorza.

CSM Lugoj:  David Filip – Precupanu, Radak, Miculescu, Fridrich – Nicolescu, Ciubotariu, Mărmăneanu, Velici – Szekely, Bozian

Au mai intrat Păduraru – Daniel Filip, Roșie, Dobra, Grega, Olariu, Pădurariu.

Bogdan Andone spune că nu e sigur dacă va mai aduce încă un vârf de atac sau nu. ”Important e faptul că a fost un antrenament bun, un teren bun pentru vremea aceasta și un adversar bun. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor, de ceea ce au încercat să facă. Din păcate, starea terenului a fost puțin rea în fața porții și ne-a împiedicat să ne fructificăm ocaziile create. Mai avem două zile de cantonament, sper să trecem cu bine de ele și să nu avem accidentări. E greu să mai găsim în acest moment un atacant. Dacă ne va surâde vreo soluție salvatoare, un jucător care într-adevăr să ne aducă un plus de valoare, puternic și marcator, îl vom aduce. Dar în acest moment e destul de greu de găsit”, a precizat tehnicianul.

Cosmin Petrescu a fost în general mulțumit, cu excepția golurilor primite pe faze fixe. ”A fost un meci de pregătire,de angajament. Mă bucur că timpul a ținut cu noi și am putut să ne facem jocul cu mingea. E o victorie meritată a gazdelor, diferența depregătire și de eșalon, evident. Deranjant pentru mine este că  am luat două goluri din faze fixe, în timp ce pe atacul pozițional nu au înscris și am reușit să ne apărăm destul de bine. Într-adevăr,am avut probleme la fazele fixe, deoarece în pregătire ne-am axat până acum pe alte aspecte, dar cu siguranță avem timp să remediem acest minus. În rest sunt mulțumit de angajament, de atitudine. O partidă bună de pregătire în compania unui adversar de eșalon superior”, a precizat tehnicianul lugojenilor.

ASU Poli are un nou meci amical vineri, cu Cetate Deva. Lugojul va juca sâmbătă, cu Ripensia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.