Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli bifează și primul meci oficial din deplasare din 2020. Timișorenii joacă pe terenul Concordiei Chiajna este pe locul 17 și are o zestre mică de puncte. Din acest motiv, jocul capătă valențe importante pentru adversari, iar poliștii știu asta.

Tavi Benga se așteaptă la un joc dificil, dar are avantajul că e știe particularitățile terenului din Chiajna. ”Avem o deplasarea grea din punctul meu de vedere, pentru că întâlnim o fostă divizionară A, care a retrogradat anul trecut. A suferit în ultimele meciuri şi o să-şi dorească foarte mult să câştige acest meci, pentru a se salva de la retrogradare. Cu siguranţă, va fi un meci crâncen, de luptă şi sperăm să ne întoarcem de la Chiajna cu punct sau puncte. Chiajna are în componenţă jucători cu experienţă în prima ligă, care au calitate, şi pe care sperăm să-i blocăm, să ne punem în valoare calităţile. Ne-am antrenat pe sintetic, un lucru nedorit de mine. Încercăm să ne adaptăm la suprafaţa de la Chiajna. O cunosc destul de bine. Cu ACS Poli am jucat de şase ori pe acel teren”, a declarat Benga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poli a făcut antrenamente și pe teren sintetic săptămâna aceasta. Pentru acest meci sunt accidentați Bogdan Vasile, Raul Vidrăsan și Alexandru Cherecheș. Jucătorii sunt optimiști că se vor întoarce cu o victorie. ”Va fi un meci dificil. Trebuie să fim concentraţi, chiar dacă în momentul de faţă Chiajna se află mai jos ca noi în clasament. Cred că prin motivaţie şi dorinţă putem demonstra că putem mult mai mult decât am arătat în meciul cu Rapid”, a declarat Călin Jurj.

Meciul de la Chiajna începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.