Joma - JSport.roJSport.ro

În ultima etapă, ASU Poli Timișoara primește vizita celor de la Pandurii, club amenințat cu intrarea în faliment. Timișorenii rămân concentrați, deoarece vor să încheie anul cu o impresie bună în fața propriilor fani.

Deoarece este vorba totuși de un meci cu ultima clasată, Benga vrea ca jucătorii să rămână conectați. ”Ne așteaptă ultimul meci cu Pandurii, un meci foarte important pentru noi. Ne dorim foarte mult să încheiem cu o victorie și să menținem șirul din ultima perioadă, al rezultatelor pozitive. Nu este un meci ușor, chiar dacă întâlnim o echipă a Pandurilor care chiar trece prin momente mai dificile. Va fi un meci disputat, Pandurii sunt convins că vor da totul pe teren. Trebuie să fim mai motivați, dacă nu vom fi motivați, vom avea probleme. Le-am cerut jucătorilor să trateze meciul cu maximă atenție. Cele mai importante sunt cele 3 puncte, nu contează cum le luăm. Noi luăm meciurile la rând, indiferent că adversarul se numește Mioveni sau Pandurii. Călin Cojocaru este un antrenor care a lucrat în zonă mulți ani, a antrenat la Sebiș și Giarmata în Liga 3. Probabil cunoaște jucătorii, vom vedea dacă va reuși să ne blocheze sau să ne surprindă”, a precizat Octavian Benga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Indisponibili la acest meci sunt Schieb și Manea, dar și Bogdan Vasile, care e suspendat. Alin ignea spune că acum e cel mai important meci al sezonului. ”Avem poate cel mai important meci din acest sezon. Dacă nu câștigăm acum la sfârșit, nu avem nicio scuză. Trebuie să câștigăm. Pandurii nu au nimic de pierdut, vor juca până în ultima clipă. Au un antrenor tânăr, care vrea să demonstreze. El vrea să câștige aici, pentru că este timișorean. Nu îi doresc niciunui jucător să treacă prin ceea ce e la Pandurii, amenințare cu faliment. Sper să-și revină pentru că este o echipă de tradiție”, a precizat Ignea.

Poli e acum la 4 puncte de baraj, dar clasamentu, strâns face ca nici zona retrogradării să nu fie așa departe. Benga știe că nu e loc de vise nerealiste. ”În general, sunt un tip realist. De cele mai multe ori e bine să-ți păstrezi echilibrul. Încercăm să aducem cele 3 puncte, să rămânem în prima parte a clasamentului. Dar să nu uităm că în urmă cu o lună, când am venit, eram în zona retrogradării. Trebuie să fim realiști, pentru că dacă nu suntem, putem avea surprize”, a mai precizat Benga.

Partida de sâmbătă va începe la ora 14 pe Știința.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.