Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Din liga secundă au mai rămas de disputat patru etape în acest final de primăvară tomnatică. ASU Poli are o deplasare pe terenul echipe de pe locul 5, Sportul Snagov, iar Ripensia primește vizita locului 4, Petrolul. ACS Poli e retrogradată deja în Liga a III-a, dar trebuie să termine sezonul și următorul meci este cel cu FC Argeș.

Miercuri de la ora 13, ASU Poli va juca la Ghermănești, pe ”Wembley Arena” cum îi spunea Trică, cu revelația turului, ieșită acum din cărțile promovării. ”Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă la Snagov, pe un teren greu, împotriva unei echipe care mare parte din acest campionat s-a aflat pe primele poziții, cu șansa reale. Nemaiavând un obiectiv clar de a promova sau de a prinde locul de baraj, probabil vor juca cu mai multă dezinvoltură și vor încerca să obțină cele 3 puncte, la fel cum și noi vom încerca în partida de miercuri. Cu siguranță vor fi și schimbări în echipă, trebuie să avem un lot echilibrat din punct de vedere valoric. Și e normal să beneficieze toată lumea de șansă, cu atât mai mult cu cât sunt trei partide într-o perioadă apropiată de timp”, a declarat antrenorul Cosmin Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ripensia va juca joi de la ora 20 pe ”Dan Păltinișanu” cu Petrolul. Cu o oră nefericită pe o vreme mai mult decât răcoroasă, rămâne de văzut câți suporteri vor veni să vadă jocul cu echipa de pe locul 4, care mai speră să prindă barajul. ”Avem un joc important cu o altă echipă care a început acest campionat cu gândul la urcarea în prima ligă și care în momentul de față păstrează șanse pentru acest lucru, dar e în luptă mare cu celelalte echipe care sunt pe primele trei locuri. Petrolul e o echipă în foame de puncte care probabil va veni la Timișoara să câștige. Ne dorim să facem un joc bun și, de ce nu, să luăm punct sau puncte, așa cum am făcut-o și cu Cluj și cu Clinceni”, a spus Pelici despre acest joc.

ACS Poli în schimb e retrogradată deja și doar mai multe retrageri din competiție o mai pot păstra încă un sezon în eșalonul secund. Clubul va juca miercuri de la ora 18 pe Electrica cu FC Argeș. Conducerea a decis ca la ultimele partide, cu piteștenii și CS Mioveni, intrarea să fie gratuită. Răchită mai speră la minuni. ”Aștept o răbufnire de orgoliu din partea jucătorilor, ca să câștigăm meciul, să ne facem datoria toți cei care suntem la Poli, până la ultimul meci. Întâlnim o echipă bună FC Argeș, de tradiție, care a câștigat la Ploiești, cu Petrolul. A câștigat și în ultima etapă în ultimul minut cu Ripensia. Noi venim după o înfrângere la Aerostar. Din păcate, și acolo am pierdut trei jucători și încă o dată am demonstrat, că în ciuda unora, noi ne-am respectat blazonul jucând toate meciurile la maximum. Dovadă și cele două fracturi pe care le avem. Am 13 jucători seniori, din care o să aleg 11”, a declarat tehnicianul retrogradatei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.