Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Poli Timișoara a terminat la scorul de 1-1 meciul amical cu Olimpic Cetate Râșnov, locul 7 anul trecut în prima serie a Ligii a III-a. Timișorenii au marcat prin Carol Taub și rămân neînvinși în cele șapte amicale jucate până acum, dintre care patru s-au disputat în cantonamentul de la Săcele.

ASU Poli a jucat din nou într-un sistem de 4-3-3, pe care antrenorul Bogdan Andone pare să îl prefer, deși a mai abordat meciurile și cu așexarea 4-1-4-1. Râșnovul a fost la primul amical și timișorenii au controlat prima repriză. Sorescu, Bădăuță și Plămadă au avut ocazii importante, dar au ratat, astfel că la pauză a fost 0-0. În repriza a doua, Staicu a ratat după ce a scăpat singur spre poartă, dar Taub a înscris în minutul 75, de la 30 de metri. Pe final însă, brașovenii au egalat în minutul 82.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Poli Timișoara: Gakos (min 78 Fișteag) – Bilia (min 46 Motreanu), Mera (min 70 Turda), Coadă, Taub – Krausz (min 60 Țugui), Ignea (min 60 Lazea), Sorescu (min 65 Ghinescu) – Plămadă (min 65 Crișanov), Bădăuță (min 60 Staicu), Predescu (min 50 Stancu)

Echipa revine în seara aceasta spre Timișoara. În amicale, ASU Poli are până acum cinci victorii și două egaluri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.