Joma - JSport.roJSport.ro

Bogdan Andone a reușit să își rezolve o doleanță legată de transferuri, după ce miercuri, la formația timișoreană a venit un nou portar. Este vorba de Cosmin Dur-Bozoancă, produs al clubului Viitorul, care vine sub formă de împrumut pe un sezon.

Fotbalistul are 19 ani și a jucat sezonul trecut la satelitul din Liga a III-a al celor de la Viitorul, desființat recent la decizia lui Hagi. Fotbalistul a făcut parte din lotul din UEFA Youth League, unde a și fost utilizat într-un meci. Dur-Bozoancă a prins în cariera sa convocări la naționala U17 și e considerat unul dintre cele mai talentați portari ai Academiei lui Hagi. Campania de transferuri a celor de la ASU Poli nu se termină aici, deoarece clubul caută să mai aducă și fundași centrali.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul așteaptă actele pentru permisul de muncă al lui Borislav Topic. Fotbalistul are 33 de ani, dublă cetățenie, sârbă și bosniacă, și a mai trecut în cariera sa pe la Rudar Prijedor (Bosnia), BSK Borca (Serbia), FCM Târgu Mureș, Novi Pazar (Serbia), Bihac (Bisnia), Nomme Kalju (Estonia) și Novi Grad (Bosnia). Actualmente, fotbalistul nu mai are cotă pe transfermarkt.de, dar maximul a fot de 400.000 de euro.

Clubul a mai negociat cu Andrei Tînc, dar jucătorul și ASU Poli nu s-au înțeles la unele detalii contractuale.

foto: Constantin Duma, Agepres

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.