ASU Poli a câștigat și al doilea amical al verii, la scorul de 4-0 cu Sportul Petrești, vicecampioana județului Alba. Echipa e de duminică în cantonament în Hunedoara, la Sântămăria-Orlea, iar anterior stagiul centralizat, bănățenii au câștigat meciul cu FC Bazoșu Vechi, echipă de Liga a IV-a Timiș.

Cu jucătorii ardeleni veniți după vacanță, timișorenii nu au avut o misiune dificilă, chiar dacă Lazea și Poparadu au absentat din motive medicale. În minutul 21, Bogdan Bozian a profitat de o fază tratată greșit de fundașul Borșoi. Bozian a mai avut o ocazie, salvată de portarul Dobre. Până la pauză, Bănică a avut și el o ocazie, dar nu a prins spațiul porții. În repriza secundă, alb-violeții au mai înscris trei goluri.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

În minutul 50, Gelu Velici a mărit diferența, după ce Plămadă a obținut un penalti. Bozian i-a strigat diin tribună să tragă ”sus, în dreapta portarului”, iar Velici, care i-a fost coleg și la Lugoj așa a și marcat. În minutul 73, Alexandru Cherecheș a marcat după o acțiune personală. Scorul final s-a stabilit peste zece minute, când Cherecheș a servit, iar Velici a marcat cu capul.

ASU Politehnica Timișoara (antrenor Cosmin Petruescu): Murariu – Szasz, Nicolescu, Scutaru, Cojocaru – Ignea, Vidrăsan – Schieb, Bozian, Ghinescu – Bănică. În partea secundă au mai intrat Borbei – Bilia, Mera, Coadă,Cherecheș, Bedea, Gașpar, Bîte, Plămadă, Miholca, Velici.

Sportul Petrești (antrenor Ioan-Doru Oancea): Dobre – Bălaș, Borșoi, Gavriluță, Samoilă – Javla, Ludwig, Lăcătuș, Buligă – Parart, Coltor. Au mai intrat Lepădat – Szevien, Mărginean, Oltean, C. Popa.

Cosmin Petruescu a fost mulțumit că după antrenamente tari, echipa a făcut față. ”Îmbucurător e faptul că am crescut față de jocul precedent. A fost un antrenament cu mingea foarte bun, un test util, în fața unei echipe destul de bune. Noi veneam după o serie de antrenamente duble, iar din acest punct de vedere sunt mulţumit, pentru că începem să arătăm din ce în ce mai bine. În numărul egal de minute pe care le-au avut la dispoziție băieții noștri, am observat o preocupare pentru a pasa, pentru a ține posesia și pentru a respecta planul tactic stabilit în scurtul timp pe care l-am petrecut împreună. E normal, într-un fel, să nu avem încă luciditate în anumite faze, cu atât mai mult cu cât și în dimineața jocului am efectuat un antrenament. Suntem în plină perioadă de acumulări fizice, iar acest aspect reprezintă pentru mine principalul obiectiv în această perioadă”, a punctat Petruescu.

ASU Poli are următorul amical sâmbătă de la ora 18, cu locul 8 din seria a IV-a a Ligii a III-a, Cetate Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.