Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a fost aproape să o încurce pe Petrolul Ploiești, care s-a impus cu 2-0 , după ce a fost 0-0 în timpul regulamentar! Marinescu și Șaim au marcat în prelungiri, după un meci cu multă suferință pentru echipa lui Leo Grozavu, ținută în șah de apărarea bănățenilor.

Prima repriză a fost una foarte fragmentată, cu puține ocazii. Atmosfera a fost însă la înălțime, întreținută de galeriilor ambelor echipe,  iar la un moment dat, fanii Petrolului au și dat cu petarde. În minutul 13 a avut loc o fază controversată. Ignea a bătut un corner, iar Nicolescu a reluat cu capul din 7 metri. Portarul Tordai a reținut din spatele liniei porții, iar timișorenii au cerut validarea golului, dar arbitrul nu a făcut-o. Jocul ambelor echipe a fost destul de confuz, iar Murariu nu a avut probleme să rețină un șut puternic al lui Ciocâlteu, singura ocazie a gazdelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Leo Grozavu a făcut repede două schimbări, iar Petrolul a controlat jocul, dar tot steril. Marinescu a trimis pe lângă poartă după o combinație cu Țigănașu, iar Ghinga a tras peste poartă, de la distanță. Replica timișorenilor a fost un șut de la 30 de metri al lui Bilia, reținut de Tordai. Pe măsură ce trecea timpul, apărarea Politehnicii era tot mai greu de desfăcut, iar gazdele au mai irosit un șut trimis peste poartă de Marinescu, care a nu a obținut nimic nici din două lovituri libere. A urmat o reluat cu capul slabă a lui Șaim, reținută de Murariu, iar apoi, o centrare bună, dar la care nu a ajuns Lumu.

În minutul 85, arbitrul Vladimir Nagy a acordat o lovitură liberă indrectă destul de ușor, după ce Mera a ridicat un picior la o minge. Execuția lui Marinescu a rămas fără rezultat. Totuși, după cele 90 de minute, pentru Leo Grozavu a venit ”mântuirea”. După o fază fixă, la așezarea lui Ghinga, Marinescu aamarcat din 7 metri. Peste un minut, după un contraatac, Lumu i-a pasat lui Șaim, care a marcat la vinclu, din 16 metri.

Petrolul Ploiești: Tordai – Alb. Olaru, Fl. Plămadă, L. Cazan, Ţigănaşu – Ghinga – N. Popescu (min 46 Lumu), Ciocâlteu (min 73 Ștefănescu), Laur. Marinescu, Tudor Şaim – Arnăutu (min 54 Cl. Herea)

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Bilia, Scutaru, Mera, Cherecheş – Nicolescu (min 68 Lazea), Vidrăşan – Bedea, A. Ignea, Bozian (min 70 Plămadă) – Velici (min 88 Bănică)

ASU Politehnica joacă etapa viitoare acasă cu CS Mioveni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.