Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a pierdut cu 2-1 în deplasare la Energeticianul, formație care evoluează la Petroșani. Marvin Schieb a înscris, dar a fost insuficient după ce elevii lui Cristian Dulca au marcat două goluri în două minute prin Nicoară și Stoenac. După ce au ratat iar din fața porții, dar mult mai puțin decât în fața Chindiei, alb-violeții rămân fără puncte în campionat. 

După un început liniștit de meci, prima ocazie a fost în minutul 19, când Bozian a tras de la 25 de metri sub transversală, dar pe direcția portarului Moldovan. Peste trei minute, Murariu a respins balonul trimis pe poartă din lovitură liberă de Drugă la vinclu, iar ulterior, a scos și un șut după pătrunderea lui Tudorache. Scorul s-a deschis în minutul 36, când Vlad Nicoară a tras de la 18 metri, iar mingea s-a dus în plasa porții prin spatele lu Murariu. Peste un minut, Stoenac a tras tare de la 20 de metri și scorul s-a făcut 2-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișorenii nu prea s-au apropiat de poarta gazdelor. Bozian a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, bine, dar Moldovan a reuști să respingă. În minutul 43, Cosmin Petruescu a făcut o schimbare, după ce l-a scos pe Scutaru, fundaș central, și l-a trimis pe mijlocașul Ignea, pentru ca mingea să urce și spre atacanți. Până la pauză, Marvin Schieb a prins un șut bun, de la 18 metri, care s-a dus pe lângă poartă, astfel că hunedorenii au intrat cu 2-0 la cabine.

În debutul reprizei, Ignea a tras pe poartă din lovitură liberă, dar Moldovan a respins. Energeticianul a avut o mare ocazie la un șut al lui Vlad Rusu din careu, dar Murariu a respins în corner. În minutl 64, a venit și primul gol al sezonului pentru alb-violeți, marcat de Schieb, din careu, după o pasă de la Ignea. Peste două minute, Vidrăsan a fost găsit de Schieb, dar Moldovan i-a reținut șutul. Din apropierea punctul cu var, Bozian a tras slab, pe lângă poartă.

Finalul a fost unul destul de stins. Energeticianul s-a grupat pe două linii în apărare, iar nou-intratul Bănică a avut un șut care nu a putut pune pericol. Pe final, deși bănățenii erau interesați să marcheze, Energeticianul a avut o mare ocazie. Vlad Rusu a scăpat spre poartă, dar a trimis pe lângă buturi, din unghi. La meci au fost aproape 150 de suporteri poliști.

Energeticianul Petroșani: Moldovan – R. Petre, D. Lung, Ninu, Drugă (min 69 Drugă) – Tudorache, Stoenac (min 81 C. Cristea), Neagu, Cioiu – Nicoară (min 67 Neacșa), Vl. Rusu

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru (min 43 Ignea), Cherecheș – Nicolescu, Vidrăsan – Plămadă (min 62 Miholca), Bozian, Schieb – Velici (min 86 Bănică)

ASU Politehnica joacă etapa viitoare duminică, de la ora 18, pe ”Dan Păltinișanu”, cu Luceafărul Oradea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.