Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a plecat joi dimineața spre Sântămăria-Orlea, locația din județul Hunedoara în care echipa se va pregăti pentru următoarele zece zile. Sub comanda lui Cosmin Petruescu sunt 25 de jucători, cu singurul jucător acontat față de transferurile anunțate Artiom Zabun. Clubul s-ar mai putea despărți de Borbei, iar Drăghici a ales altă echipă.

Dintre jucătorii din teste nu au fost păstrați Claudiu Matiș, Sergiu Jurj, Marian Codrea, ajuns la Chișineu Criș, și nici Mircea Stupu, care e jucător amator și mai aparține de LPS Banatul, și cum nu are încă 23 de ani, clubul ar fi trebuit să-i plătească grila de formare. Rareș Murariu a devenit definitiv jucător al Politehnicii, iar artiom Zabun a semnat și el cu bănățenii. Alex Borbei este în cantonament, dar ar putea pleca de la Timișoara și nuna semnat încă înțelegerea cu clubul. ”El are o ofertă foarte bună din străinătate, iar în cazul în care îi va da curs, vom aduce un alt portar, pentru că nu putem duce tot sezonul în trei portari”, ne-a declarat Cosmin Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alb-violeții au negociat pentru a-l aduce pe Octavian Drăghici. Experimentatul atacant a ales însă să semneze în Liga a III-a, cu ACS Dumbrăvița. Lotul nu stă grozav la atacanți, post pe care deocamdată ar fi Zabun, Trip, și juniorii Lazăr și Pițigoi. Petruescu spune că vor evalua dacă mai e nevoie de transferuri sau nu după cantonament. ”În funcție de randamentul din cantonament, vom decide dacă mai facem și alte transferuri”, a explicat ”Conferențiarul”.

Iată lotul de 25 de jucători plecat la Sântămăria-Orlea:

Portari: Murariu, Contra, Borbei

Fundași: Jurj, Mera, Coadă, Scutaru, Cherecheș, Coroiu

Mjlocași: Ignea, Dros, B. Vasile, Bîte, Schieb, Manea, Ungureanu, Lupu

Atacanți: Lazăr, Trip, Pițigoi, Zabun

Juniori de la echipa de 2003: D. Radu, Gașpar, Bot, Cristodulo

Joi, echipa va face un singur antrenament, după drum, iar apoi, urmează câte două ședințe de pregătire. ”Am încheiat prima perioadă a pregătirii, dedicată reacomodării la efort și testelor fizice. Am dat testele mini-Cooper și Gaçon. Suntem în grafic, testele medicale și fizice au decurs bine. Urmează perioada de acumulări fizice, iar apoi, perioada pre-competițională, cu meciuri de verificare”, a mai precizat Petruescu.

După primul amical, câștigat cu 9-1 cu Bazoșu Vechi, următorul va fi la data de 13 iulie, la Sântămărie-Orlea, cu FC Hunedoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.