Joma - JSport.roJSport.ro
foto: Erik Geiger

Deplasare cu oarecare peripeții pentru ASU Politehnica la malul mării. Echipa a obținut o remiză cu Farul Constanța, la scorul de 1-1, după un meci despre care canalele oficiale ale clubului nu au transmis mai nimic. În schimb, din presa prahoveană s-a aflat că autocarul cu cei 46 de suporteri a fost prins de poliție ca fiind plin de obiecte pentru bătaie, iar șase suporteri vor fi citați la poliției zilele viitoare.

La Constanța, Farul a deschis scorul în minutul 21, prin experimentatul Romeo Surdu, adus recent la echipa antrenată de Petre Grigoraș. Egalarea a reușit-o Adrian Bedea în minutul 74. Singurele informații transmise de club pe Facebook despre meci sunt că Murariu a avut o intervenție bună, iar Cristian Ene, o ratare mare în atac. Deși responsabilul cu comunicare de la club a făcut deplasarea, la mai bine de peste 4 ore după încheierea meciului, nu s-a putut scrie măcar o mică cronică despre joc. La un club păstorit de universitatea care pregătește specialiști de renume în tehnologia IT și a telecomunicațiilor, printre altele, dar care se află pe o pantă descedentă în ceea ce privește comunicarea cu mass-media.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, cei 46 de fani timișoreni au ajuns mai târziu, deoarece pe DN1, între Brașov și Ploiești, au fost opriți de poliție. În autocar s-au găsit, conform publicației Jurnal de Prahova, bâte, boxuri, bricege, obiecte pirotehnice, dar și gutiere. Conform aceleiași publicații, șase pasageri vor fi citați, pentru port ilegal de obiecte periculoase. În tur, un grup de suporteri timișoreni a încercat să fure bannerul micului grup de fani constănțeni veniți pe ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.