Joma - JSport.roJSport.ro

Deși teoretic, lista transferurilor s-a închis, fanii de la ASU Politehnica urmează să aibă o surpriză. Mai precis, este vorba de o revenire în lot. Radu Motreanu e aproape să revină la echipa fanilor CVUCS. De asemeneam zilele acestea, lui Lupu i-a trecut puțin ”glonțul” pe la ureche, deoarece antrenorul principal era nemulțumit de el.

Radu Motreanu nu a mai rămas la Astra, echipă cu care a și fost în cantonament vara aceasta. Fundașul dreapta de 21 de ani era eligibil ca jucător sub vârstă în prima ligă încă un sezon. Motreanu aparține încă de ACS Poli, dar clubul este de acord să-l împrumute. Cum mutarea cu Astra a căzut, jucătorul se va întoarce,  mai mult ca sigur, la ASU Politehnica, pentru care a mai jucat în sezonul 2017-2018 și returul sezonului 2018-2019. Pentru oficializare, din informațiile noastre, mai e nevoie doar de semnătura administratorului judiciar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Altfel, după ultimele amicale, Cosmin Petruescu a fost supărat și a și declarat public acest lucru. Unul dintre jucătorii care l-a nemulțumit pe ”Conferențiar” este Sabin Lupu, adus vara aceasta la echipa alb-violetă. În timpul amicalului cu Lugoj, Petruescu era nemulțumit că Lupu nu știa cum să stea în teren la fazele fixe. Din informațiile noastre, jucătorului i s-au reproșat și kilogramele în plus. Până la urmă, în ciuda supărării antrenorului, fotbalistul însă va rămâne la club, mai ales că lotul nu e foarte numeros.

ASU Politehnica va juca sâmbătă de la ora 18 pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” cu CS Mioveni, primul meci oficial al sezonului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.