Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a terminat cu un 1-1 cu CSM Lugoj meciurile de verificare. La ultima partidă au jucat mulți tineri ai alb-violeților, dar evoluția a fost destul de ștearsă, în condițiile în care au jucat cu o echipă retrogradată în Liga a IV-a, iar antrenorul Cosmin Petruescu a fost supărat după joc.

Lugojul, cu mulți străini, inclusiv japonezul Takenori, fost la Ripensia, a reușit să-i țină pe adversarii de liga secundă departe de poartă. Totuși, Vlad Bîte a reușit să marcheze pentru timișoreni în minutul 55, dar lugojeni au egalat după câteva minute, prin Hrudei. Sabin Lupu a fost jucătorul care l-a enervat cel mai tare pe antrenor.  La acest meci, Petruescu i-a testat pe fundașul dreapta născut în 2002 Dan Popa și pe fundașul central născut în 2001 Vlad Marinescu, ambii de la cluburi din București, dar nu a fost impresionat de niciunul dintre ei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Politehnica: Contra, Popa, Marinescu, Coadă, Coroiu, Lazăr, Bîte, Radu, Ungureanu, Lupu, Pițigoi.

Au mai intrat: Tîmbur, Bîrloveanu, Gașpar, Jorza, Cristodulo.

CSM Lugoj: Filip, Makongo, Miculescu, Ardelean, Nicola, Takenori, Folarin, Hrudei, Todîrcan, Radțiu, Gakou.

Au mai intrat: Covaciu, Cărăușu, Ursulescu, dar și alți jucători de culoare în teste.

Cosmin Petruescu nu și-a ascuns supărarea după meci. ”Dacă e să ne referim la întreaga perioadă de pregătire, consider că a fost o perioadă bună în care ne-am atins, în primul rând, partea de pregătire fizică pe care ne-am propus-o. Din păcate, mi-aș fi dorit mai mult și am pretenții mai mari de la relațiile de joc, de la traseele de circulație a mingii, unde, din păcate, în cele două jocuri de astăzi pot spune că am fost puțin deficitari. Lăsând la o parte că în această după-masă au fost mulți copii de la grupa de 2003, dar o parte dintre ei au fost și în cantonament cu noi, nu vreau să vorbesc puțin despre lipsa de omogenitate din al doilea joc, pentru că nu avem nicio scuză. În condițiile în care am întâlnit o echipă de care anul trecut a evoluat la Liga a III-a, toți cei care au venit în această după-amiază au venit cu gânduri și pretenții de a juca la Liga a II-a. Sunt foarte supărat pe atitudinea lor, pe modul cum s-au prezent, dar mai bine mă opresc aici, pentru că sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm la nivel de vestiar”, a declarat antrenorul.

Antrenorul e conștient că e greu să mai facă clubul acum transferuri și va miza pe omogenitatea echipei. Cei doi testați nu vor rămâne. ”Se vede că provin de la o școală de fotbal, din punct de vedere tactic, au câteva relații bine însușite. Dar, din punct de vedere al relației unu contra unu, la nivel de seniori, consider că aici mai au mult de muncă și pentru moment, e greu să joace la nivel de Liga a II-a. Vom avea o discuție la nivel de conducere. Probabilitatea de a transfera acum jucători buni, peste ceea ce avem noi, este destul de mică. Acesștia suntem, va trebui să strângem rândurile, să mergem mai departe. Avem o echipă mult mai omogenă față de sezonul trecut, mare parte din băieți au jucat și în ediția anterioară de campionat. Atuul nostru cu siguranță va fi omogenitatea”, a adăugat ”Conferențiarul”.

Eugen Miculescu spune că CSM Lugoj nu își va propune promovarea din Liga a IV-a. ”Mă bucur că am făcut un rezultat bun, cu o echipă de Liga a II-a. Le urez multă baftă. În multe momente am avut un joc bun. Au fost multe greșeli, și de o parte și de alta. Până la urmă, s-au întâlnit două echipe tinere. Noi mai avem mult de lucru, suntem în căutări, cu gândul de a face o echipă competitivă în Liga a IV-a. Vreau să ne bazăm pe mulți tineri din ograda proprie. Deocamdată, străinii au venit în probe. Să vedem dacă putem să-i și legitimăm. La ei este problema că unii vin pe trei luni, unii pe șase. Dacă nu vom putea să-i legitimăm, vom renunța la ei. Ne propunem să facem o echipă competitivă, să jucăm cu plăcere. Până la urmă, asta trebuie, și să aducem oamenii la stadion. Hai să fim serioși, nu avem echipă de promovare. Sunt câteva echipe în Liga a IV-a cu loturi mult mai bune ca ale noastre. Obiectivul nostru e să creștem tineri. Am termina tjocul pe banda stânga cu doi copii de 2005, am început jocul cu copii din 2002, 2001. La Lugoj încă sunt tinere talente, dar trebuie să avem grijă de ei și să-i creștem cum trebuie”, a spus antrenorul-jucător al lugojenilor.

ASU Politehnica speră să joace sâmbătă de la ora 18 primul meci oficial cu CS Mioveni. Lugojenii joacă miercuri în Cupa României, pe terenul Voinței Lupac.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.