Joma - JSport.roJSport.ro

Cei de la ASU Poli sunt foarte aproape de a avea un lot așa cum cer cutumele fotbalistice, și anume, cu trei portari. De săptămâna trecută, alb-violeții îl au în probe pe Dalin Munteanu, și sunt șanse mari să fie păstrat în lot de către Cosmin Petruescu.

Dalin Munteanu va fi încă un sezon eligibil U21 deoarece este născut la 6 iunie 1997. Portarul a început fotbalul la CSȘ Turnu Severin, după care a mai apărat la Chelsea București, Sporting Roșiori și Național Sebiș înainte de a ajunge la Ripensia, pentru care a apărat sezonul trecut. La formația roș-galbenă, s-a accidentat destul de serios, dar cei de la ASU spun că este refăcut și l-ar dori alături de Rareș Murariu și Alexandur Borbei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vara aceasta, Munteanu a fost în tatonări și cu Chișineu Criș. ”Dalin Munteanu este de săptămâna trecută în probe la noi. A fost accidentat, dar acum este apt fizic.  Astăzi va fi un amical cu CNPT, vor apăra el și Borbei și după se va lua o decizie”, ne-a declarat managerul sportiv Marius Cociu. Meciul începe la ora 18.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. La neselectia facuta in iulie,au fost la probe 7 portari si vreo 20 fotbalisti,mare vanzoleala,filmari,…etc,specialisti, doar secundul si seful de galerie!Dintre participanti n-a fost luat niciunul,…cred ca il cautau pe urmasul lui Hagi sau poate pe a lui Messi,gratis daca se poate ! …Ve-ti fi sunati pana duminica seara de un reprezentant al nostru,…m…e psd,vrajeala,nimic…”profesionistii”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.