Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a terminat sâmbătă cantonamentul de la Sântămărie-Orlea, localitate hunedoareană unde echipa a făcut pentru al doilea an consecutiv pregătirea de vară. Timișorenii s-au impus cu 2-1 în amicalul jucat la Hațeg cu CS Hunedoara. De menționat că în lotul lui Cosmin Petruescu a apărut un nou portar, Emil Tîmbur.

Cosmin Petruescu a făcut unele schimbări pentru al doilea amical în minutul 45, iar altele, în minutul 67. Au fost menajați portarii Murariu și Borbei, cel care e dorit de un club din străinătate, dar și Artiom Zabun, care are o ușoară întindere musculară. În minutul 28, Mera a deschis scorul, iar în minutul 31, Pițigoi a marcat cu un șut de la distanță. Repriza a doua s-a jucat pe o ploaie torențială, iar în minutul 82, Hunedoara a marcat după un corner.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Politehnica: Contra– Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheș – B. Vasile, Dros – Manea, Ignea, Schieb – Pițigoi.

Au mai intrat: Tîmbur, D. Radu, Coadă, Coroiu, Trip, Lazăr, Ungureanu, Lupu,  Gașpar, Bot, Bîte, Cristodulo.

CS Hunedoara:  Jurcă – Ciucurescu, Bolozan, Ionică, Trășcan – D. Creciunesc, C. Creciunesc, Marinca, Petrescu – Bloj, Iacob.

Au mai intrat Bularda, Tecsi, Dulap, Kocsis, A. Dan, Lehel, Cămărășan.

Emil Tîmbur va rămâne la ASU Politehnica și era venit cu puțin timp înainte de plecarea în cantonament. Portarul este din Republica Moldova, are 22 de ani, este format de Zimbru Chișinău, air sezonul trecut a fost în Belarus, la Torpedo Zhodino. ””Este un fost internațional de juniori și tineret în naționalele țări sale. Sezonul trecut a fost la o primă echipă din Belarus, unde nu prea a apărat, ci a fost utilizat la echipa de tineret-speranțe”, ne-a declarat Cosmin Petruescu.

Clubul mai caută un atacant. În cantonament sosise Alexandru Popescu, jucător de 21 de ani, format la CSU Craiova. Atacantul a trecut la echipa secundă a oltenilor, Academica Clinceni, la Mioveni, unde a jucat în turul campionatului trecut, precum și Energeticianul, la care a jucat în retur. Ofertat însă de Academica, promovată în Liga I, a plecat din cantonamentul timișorenilor.

Altfel, Cosmin Petruescu e mulțumit de pregătirea făcută de echipă. ”Cantonamentul a decurs bine. Mă bucur că nu au apărut accidentări. Am avut parte de condiții excelente de cazare, masă, odihnă, refacere, teren de antrenament, chiar aș vrea să-i mulțumesc primarului Oprean pe această cale. Contrar principiilor mele, am acceptat să facem un amical la final de cantonament, dat fiind timpul scurt până la reluarea campionatului. Acum am încheiat perioada de pregătire și urmează perioada pre-competițională, cu meciuri de verificare”, ne-a declarat tehnicianul.

Echipa e liberă până marți seara. Miercuri de la ora 18, pe Știința, va avea loc amicalul cu ACS Dumbrăvița.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.