Joma - JSport.roJSport.ro

Alb-violeții de la ASU Politehnica se vor duela în șaisprezecimile Cupei României cu concitadina din prima ligă. Elevii lui Bogdan Andone se consideră outsideri, iar tehnicianul spune că e un meci ca oricare altul. Cei de la echipa suporterilor vorbesc de posibile probleme de lot, dar la așa un meci al orgoliilor, totul pălește.

Suspendat sigur va fi Ioan Mera, iar în lot au mai fost jucători răciți. ”E un meci ca oricare altul, e altă competiție decât campionatul. Venim după o serie jocuri foarte bune și sper ca mâine să facem un meci bun, să ieșim cu capul sus la finalul meciului. Cu siguranță mi-aș fi dorit un adversar mai accesibil, ACS este o echipă care vrea să prindă play-off-ul. E o echipă cu lot mai numeros ca al nostru, noi avem suspendați, accidentați. Nu trecem printr-o situație foarte bună, sper ca suporterii noștri să fie în număr cât mai mare, ca echipa să aibă o exprimare cât mai bună în teren. Sperăm să iasă un spectacol cât mai plăcut. Noi vom încerca să ne apărăm șansa, în Cupă, fiecare echipă are șansa ei. Nu știu dacă voi avea 18 jucători pe bancă, e greu să încropim o echipă”, a declarat Bogdan Andone.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alin Ignea va fi față în față cu fosta sa echipă. ”E un meci de Cupă în care se poate întâmpla orice. Sperăm să câștigăm, noi nu avem nimic de pierdut. Obiectivul nostru a fost să aducem o echipă de Liga I și am reușit, sperăm să facem un joc cât mai bun. Mă așteptam la orice echipă, sperăm să fie altă echipă, nu asta. Nu este un meci special. Noi suntem o echipă de mijlocul clasamentului din Liga a II-a, ei sunt o echipă cu obiectiv play-off”, a punctat Ignea.

Cu Miguel și Abraw atacanți, ACS Poli pare să nu îl sperie pe portarul Dur-Bozoancă. ”Este un meci de Cupă, important pentru noi. E un meci special pentru oraș, este prima oară când se întâlnesc aceste două echipe. Privim încrezători, nu avem nimic de pierdut. Sperăm să ieșim cu fruntea sus și să să facem un meci bun și să ne calificăm. Fotbalul e imprevizibil. Dacă există astfel de competiții, te poți aștepta la orice. Nu știu dacă voi avea un meci ușor sau nu”, a punctat tânărul portar format la Viitorul.

Partida de pe ”Dan Păltinișanu” începe miercuri la ora 18.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.