Joma - JSport.roJSport.ro

Duminică, ASU Politehnica va primi vizita celor de la FC Argeș, într-un duel alb-violet în nocturnă. Victoriile cu U Cluj și Aerostar Bacău le-au dat ”aripi” celor de la echipa suporterilor, care sunt convinși că pot învinge și echipa ce nu-l va avea pe antrenorul principal Emil Săndoi pe bancă, suspendat după ce a intrat în teren și  a jucat o minge. 

Cosmin Petruescu nu consideră absența lui Săndoi un dezavantaj. ”Va fi o partidă pe care o așteptăm cu nerăbdare, împotriva uneia dintre cele trei echipe neînvinse din campionat, o echipă foarte bună, organizată în plan defensiv, prima echipă care a smuls un punct celor de la Chindia când aveau maximum de puncte. Avem informații despre ei, așa cum sigur au și ei despre noi, rămâne ca la ora jocului inspirația și forma de moment să facă diferența. Rezultatele din ultima perioadă confirmă jocul bun prestat în primele cinci etape. Sperăm într-un joc bun și un rezultat care să ne permită să urcăm în clasament. Cu siguranță va fi un meci deschis oricărui rezultat, dar cu ajutorul publicul sperăm să obținem cele 3 puncte. Sunt puține informații pe care Săndoi le poate transmite în timpul meciului. Un antrenor poate și pune presiune pe jucători când se află pe bancă”, a declarat Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bozian speră să marcheze și în poarta piteștenilor, după reușitele de la Bacău. ”Urmează o perioadă grea cu una din formațiile grele ale campionatului. Noi suntem optimiști, venim după o perioadă bună și sunt convins că putem scoate un rezultat bun. Mâine vom primi informațiile de care avem nevoie și ne vom face treaba. Așteptam să marchez, mă bucur că acest moment a venit la Bacău. Dar nu e așa important cine marchează, că rezultatul. Venim după două jocuri cu victorie, am câștigat meciul cu U Cluj, unde puțină lume ne dădea șanse”, a declarat atacantul.

Adrian Bedea va juca primul meci acasă, după ce în primele runde a ispășit o suspendare, și așteaptă debutul pe ”Marele Oval”. ”Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe bune, care a luat punct cu Chindia Târgoviște, a avut rezultate pozitive. Noi suntem încrezători și nerăbdători. Așteptăm ca suporterii să fie lângă noi, așa cum au făcut-o de fiecare dată. Ne interesează cele 3 puncte. Pentru mine a fost o așteptare destul de lungă, mulțumesc domnului profesor că a avut încredere și răbdare cu mine. Sper să evoluez cât mai bine, am așteptat acest moment”, a declarat Bedea.

Adrian Poparadu și Marvin Schieb vin după accidentări și cel mai probabil, vor fi menajați. Meciul cu FC Argeș va fi televizat și începe duminică la ora 19,30, pe ”Dan Păltinișanu”.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.