Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica joacă ultimul meci din 2018 pe Stadionul Știința, cu Energeticianul Petroșani. Va fi un meci greu pentru alb-violeți, cărora le lipsesc Murariu, Nicolescu, Cherecheș, Poparadu, Schieb, Ghinescu, Popescu, Velici și Bănică, dar și pentru că adversarul e pregătit de Bogdan Andone, fostul tehnician al bănățenilor.

Cosmin Petruescu spune că a colaborat bine cu Andone tot turul de campionat. ”Este o partidă de la care avem mari așteptări în primul rând în ceea ce privește punctele puse în joc și terminând cu valoarea echipei adversar. Dar în același timp, suntem optimiști, și trebuie să obținem toate cele 3 puncte. Deși suntem convinși că nu va fi o partidă ușoară, va și ploua. Am văzut că au plecat o seriede jucători cu experiență, dar ei au avut un lot numeros și în același timp echilibrat valoric. Din punctul meu de vedere, locul ocupat de Energeticianul nu este conform cu valoarea lotului. Sunt convins că atât patronl, cât și Bogdan au luat cele mai bune măsuri pentru a avea rezultate. Chiar am o relație bună cu Bogdan, am dialogat foarte mult în această perioadă, ne-am ajutat cu informații depsre adversairi pe care urma să-i întâlnim. Îl felicit pentru ceea ce a realizat acolo, îi urez succes, dar după această etapă”, a declarat tehnicianul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ionuț Plămadă spune că o victorie e importantă pentru moralul de dinainte de vacanță. ”Este o partidă de la care avem mari așteptări în primul rând în ceea ce privește punctele puse în joc și terminând cu valoarea echipei adversar. Dar în același timp, suntem optimiști, și trebuie să obținem toate cele 3 puncte. Deși suntem convinși că nu va fi o partidă ușoară, va și ploua. Am văzut că au plecat o seriede jucători cu experiență, dar ei au avut un lot numeros și în același timp echilibrat valoric. Din punctul meu de vedere, locul ocupat de Energeticianul nu este conform cu valoarea lotului. Sunt convins că atât patronul, cât și Bogdan au luat cele mai bune măsuri pentru a avea rezultate. Chiar am o relație bună cu Bogdan, am dialogat foarte mult în această perioadă, ne-am ajutat cu informații despre adversarii pe care urma să-i întâlnim. Îl felicit pentru ceea ce a realizat acolo, îi urez succes, dar după această etapă”, a precizat atacantul.

Dragoș Cojocaru spune că fotbaliștii vor o revanșă în fața suporterilor. „Va fi un meci destul de greu având în vedere și condițiile. Terenul va f un pic înghețat. Dar sperăm să ne facem treaba cât mai bine și să luăm cele 3 puncte. Știm situația lor de acolo, dar au în continuare o echipă bun. Avem o revanșă de lua în fața lor și asta trebuie să facem. Trebuie să ne revanșăm față de suporteri și să câștigăm”, a precizat fundașul stânga.

Meciul începe sâmbătă la ora 14 pe Știința și nu va fi televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.