Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica va juca sâmbătă prima deplasare din acest sezon, și nu una oarecare, ci la Petroșani, cu Energeticianul. Antrenorul Cosmin Petruescu a avut cuvinte de laudă despre adversar, dar după ce și-a vândut scump pielea cu Chindia, are încredere că se poate impune în fața echipei lui Cristian Dulca.

Egalul obținut cu fosta sa echipă, CSM Lugoj, îl face încrezător pe Petruescu, care nu va lua măsuri special împotriva lui Vlad Rusu. ”Suntem conștienți că ne va aștepta o partidă dificilă, împotriva unui adversar care se va lupta la promovare. Nu doar pentru victoria cu 4-0 cu Luceafărul. Cunosc foarte bine lotul, clubul, în Liga a III-a am fost în serie cu ei, au dominat seria destul de autoritar. Au un antrenor foarte bun, investitor foarte ambițios, care își dorește să facă performanță, drept dovadă sunt rezultatele din ediția anterioară de campionat, când a fost neînvinsă. E puternică, mai ales prin investițiile făcute, beneficiază de condiții foarte bune de pregătire, s-a investit și în infrastructura de la Petroșani. Dacă la o primă vedere Șirineasa sau, mai nou, Energeticianul pare echipa favorită, am o experiență anterioară, mă refer la sezonul trecut, la fel, când echipa gazdă părea favorită, dar cu echipa antrenată la momentul respectiv (n.r. CSM Lugoj) am plecat neînvinși, ba am reușit să înscriem de trei ori. Sper să facem un joc cel puțin la fel de bun ca și cu Chindia. Nu face parte din filosofia mea despre fotbal de a lua măsuri împotriva unui singur jucător, echipa de la Petroșani beneficiază de mai mulți care pot face diferența. Pe lângă Vlad Rusu, unii dintre ei nu au evoluat sau au evoluat puțin în primul joc”, a precizat Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alin Ignea, cu probleme cauzate de caniculă la meciul cu Chindia, va fi de data asta apt de joc. Adrian Poparadu în schimb este tot accidentat. Tinerii jucători sunt convinși că jocul din meciul cu Târgoviște nu poate duce și a doua oară tot la o înfrângere. ”Mergem increzători, pozitivi. Dacă vom juca cel puțin la fel de bine cum am jucat cu Chindia sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte. Am întâlnit un grup unit, cu jucători tineri și jucători cu experiență, m-am acomodat destul de bine”, a precizat Raul Vidrăsan, împrumutat de la Vitorul.

Și tânărul Alexandru Cherecheș îi împărtășește părerea colegului. ”Va fi dificil, au făcut multe transferuri vara aceasta, dar mergem încrezători, suntem convinși că ne vom intoarce cu un rezultat pozitiv. A fost un debut frumos pentru mine, mai ales că am debutat la Politehnica, nu toată lumea are șansa asta. Mi-a părut rău că nu am putut scoate un rezultat pozitiv. Lumea ne-a susținut super, mi-a plăcut. Sper să obținem un rezultat pozitiv, ca să-i răsplătim”, a precizat Cherecheș.

Meciul de la Petroșani începe sâmbătă la ora 11 și nu e televizat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.