Joma - JSport.roJSport.ro

Echipele timișorene se consolează doar cu punctul scos de Ripensia, deoarece și ASU Politehnica a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la Academica Clinceni. Golurile trupei ilfovene au fost marcate de Răzvan Patriche și Bogdan Barbu, iar Politehnica rămâne cu 14 goluri marcate, mai multe doar decât concitadina ACS, care are 13. 

Fără Ignea, Scutaru și Poparadu, Cosmin Petruescu a făcut schimbări în formula de start, în care a debutat și internaționalul de juniori Călin Jurj, fundaș dreapta, înlocuit ulterior de Călin Popescu. Gazdele au început mai bine și au marcat prima dată în minutul 25, după ce Răzvan Patriche a marcat din 15 metri, după un corner. Politehnica a avut o ocazie bună la un șut al lui Velici, respins însă cu mare greutate de portarul Vâlceanu. Același Patriche a avut o altă reluare periculoasă chiar înainte de pauză,tot după un corner, dar mingea s-a dus peste poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nici după pauză, oaspeții susținuți de 70 de fani ajunși la Clinceni nu au putut face mare lucru. În minutul 63, diferența a crescut la 2-0. De data aceasta, Mera l-a faultat în careu pe nou-intratul Nicola, iar Bogdan Barbu a marcat de la punctul cu var. Alb-violeții au avut o replică destul de palidă. Din lovitură liberă, Velici a trimis slab, în brațele lui Vâlceanu. Lazea a încercat și el cu un șut spectaculos, dar Vâlceanu a intervenit.

Academica Clinceni : Vâlceanu – Achim, Răuță, Patriche , Dobrescu – V. Olariu (min 78 Șandru), B. Barbu – Gliga ( min 58 Nicola), R. Ion, Horșia – A. Șut (min 69 C. Gheorghe)

ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Jurj (min 81 C. Popescu), Mera , Nicolescu, Cojocaru – Vidrăsan, Lazea – Bedea, Bozian (min 60 Plămadă), Miholca (min 60 Schieb) – Velici

Etapa viitoare ASU Politehnica va juca luni, 12 noiembrie, cu Sportul Snagov.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.