Joma - JSport.roJSport.ro

După modelul altor meciuri din fotbalul românesc organizate virtual, pentru donații care să meargă spre spitale în timpul pandemiei de coronavirus, ASU Politehnica și Rapid se duelează din nou, de data aceasta virtual. Meciul va fi organizat în scop caritabil, iar toate încasările vor fi donate vor merge spre Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, unde s-au vindecat 55 de bolnavi de coronavirus.

Cele două echipe vor avea un meci în jocul FIFA, pe modelul partidelor U Cluj Dinamo și respectiv, rapid și Petrolul. ”Vremurile dificile pe care le traversăm nu ne pot șterge dragostea de fotbal. Avem în inimă ritmul tobelor, simțim în nări mirosul fumigenelor, ne crește pulsul atunci când ne gândim la un gol al echipei pe care o iubim. Din păcate toate acestea ne sunt pentru moment interzise, însă nu putem sta deoparte de REGELE FOTBAL. La puțin mai bine de o lună de la meciul de pe Păltinișanu încheiat nedecis, ne întâlnim din nou cu frații de la FC Rapid 1923. De această dată într-un meci-eveniment disputat pe consolă, între echipele de ESports ale Politehnicii și Rapidului. Duminică seara vă așteptăm pe toți în fața monitoarelor sau a televizoarelor, pentru a vedea un nou episod al unui duel unic, în familie!”, anunță clubul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rapidul își înseamnă fanii să doneze tot pentru spitalul din Timișoara. Un bilet la derby costă 15 lei, dar nu e singura modalitate de sprijin. Microbiști sunt încurajați să trimită un sms în valoare de euro la numărul 8841, cu textul ”Donație”. În plus, se reamintește și faptul că se pot face și donații directe, în contul asociației prin care se strâng fonduri pentru Spitalul de Boli Infecțioase: Cont RO84RNCB0255113757760002 (Asociația Dr. Victor Babeș Timișoara, CUI 18737642), cont deschis la BCR. Pentru Spitalul ”Victor Babeș”, Ripensia a donat deja 50.000 de lei și continuă să strângă bani, iar handbaliștii de la sCM poli și-au donat o parte din salarii și adună și ei bani, inclusiv pentru asociația dedicată strângerii de fonduri pentru anestezie-terapie intensivă.

Meciul dintre ASU Poli și rapid va începe duminică, 5 aprilie, de la ora 19.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.