Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica a jucat miercuri la Gyula cu cu Szeged Grosics Akademia, iar partida amicală s-a terminat la scorul de 0-0. Ambele echipe au avut ocazii, nefructificate însă, iar Cosmin Petruescu a menajat câțiva jucători.

Partida a fost una intensă din punct de vedere fizic, cu intrări dure ale jucătorilor maghiari, la limita regulamentului. Alb-violeții au remarcat însă condițiile excelente de pregătire de la Gyula, cu terenuri de antrenamente de iarbă și sintetice. La acest joc nu au făcut deplasarea Scutaru, care resimte dureri la mușchii intercostali, și Zabun, accidentat de câteva săptămâni. Au fost la Gyula, dar nu au intrat în teren Contra, Coroiu și Bîte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Coadă, Mera, Cherecheș – B. Vasile, Dros – Trip, Ignea, Schieb – Axente.

Au mai intrat: Tîmbur, Lupu, Manea, Pițigoi, Lazăr, Ungureanu.

Sâmbătă, antrenorul a decis să facă două amicale. ”Vom juca două meciuri, având în vedere că nu avem jucători accidentați și avem tot lotul valid. Vom împărți echipa, chiar dacă vom completa cu câțiva juniori de la grupa de 2003, astfel încât fiecare jucător să aibă 90 de minute în teren, ținând cont că este ultimul amical”, ne-a declarat antrenorul Cosmin Petruescu.

De la ora 10, pe Știința, e amicalul cu Ripensia, iar de la ora 19, pe același stadion, cu CSM Lugoj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.