Joma - JSport.roJSport.ro

Prima echipă timișoreană de Liga a II-a care revine la treabă după sărbători va fi ASU Politehnica, săptămâna aceasta. La reunire nu vor fi însă prezenți toți jucătorii care îmbrăcau tricoul alb-violet în toamnă. Managerul Marius Cociu nu a putut da nume oficiale, dar a admis că vor fi mai multe despărțiri decât sosiri.

Conform informațiilor noastre, printre numele importante care vor părăsi echipa se numără Ionuț Plămadă și Adrian Poparadu. Atacantul și mijlocașul au venit la echipă în vara lui 2017. Despre Poparadu, antrenorul Cosmin Petruescu a precizat că, alături de Dănuț Bilia, plecat anul trecut, și Ioan Mera, Cristian Scutaru și Alin Ignea, că formează ”scheletul” de jucători experimentați pe care vrea să construiască o echipă cu mulți tineri. Situația financiară face ca socoteala din vară să se schimbe, conform băsescianului „Iarna nu-i ca vara”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sursele din fotbalul timișorean spun că Mera, Ignea și Scutaru vor rămâne la echipă, după ce au acceptat reduceri contractuale. Un alt nume care a dorit să plece este Bogdan Bozian, ofertat cu o propunere foarte bună din punct de vedere financiare de Chișineu Criș, locul 3 în seria a IV-a a Ligii a III-a. Timișorenii nu doresc însă să se despartă gratis de mijlocaș. În ceea ce privește transferurile, nu vor fi foarte numeroase, tot pe criterii ce țin și de latura financiară.

Deocamdată, Marius Cociu a confirmat care va sosi un mijlocaș și că doar Gelu Velici e transferabil oficial. ”Deocamdată nu pot spune cine pleacă sau cine vine, pentru că nu am semnat niciun contract sau acord de reziliere. Gelu Velici este transferabil. Dar foarte posibil să fie mai multe plecări decât sosiri. M-am înțeles cu un mijlocaș, dar încă nu am semnat. Este român”, ne-a declarat managerul sportiv al alb-violeților.

O parte dintre fotbaliști va face vizita medicală miercuri dimineața, iar o altă parte, joi. Tot joi, dar după-amiază, va avea loc primul antrenament cu Cosmin Petruescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.