Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă, ASU Politehnica va începe noul sezon de Liga a II-a cu un joc acasă cu CS Mioveni. Clubul și-a prezentat echipa în fața suporterilor din nou la un bar din oraș, într-o asistență mai mică decât altădată. După Motreanu, la echipă a revenit și Raul Vidrăsan, iar Petruescu așteaptă un succes cu formația din orașul Daciilor.

Dacă alte cluburi de fotbal de Liga a II-a au avut meciuri de prezentare, la Timișoara, nici vorbă de așa ceva. ASU a optat din nou pentru varianta unui bar, unde nu s-au adunat prea mulți fani și nici multă presă. Ripensia nu a făcut nici măcar atât, în nota tot mai tristă din fotbalul timișorean. Cosmin Petruescu spune că echipei i-a plăcut atmosfera de la prezentare. ”Mă bucur că fac parte din această familie alb-violetă, la un eveniment deosebit, alături de un club diferit. O organizare destul de bună din partea noastră. Mă bucur că am socializat puțin cu suporterii, i-am simțit aproape de noi, cum a fost și la toate partidele. Sperăm ca în acest sezon să avem parte de mai multe bucurii decât am avut în ediția anterioară de campionat”, a precizat antrenorul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După revenirea lui Radu Motreanu, despre care site-ul nostru v-a anunțat deja, și Raul Vidrăsan a revenit la Timișoara. ”Sunt doi jucători care au venit pe ultima sută de metri. Eram în discuții de mai mult timp cu ei, nu s-a oficializat până în această dimineață. Radu Motreanu se știe că este un jucător important pentru noi. A avut oportunitatea de a merge în Liga I la Astra. A fost în pregătire cu cei de acolo, nu știu foarte multe detalii de ce a picat acel transfer. Mă bucur că este din nou în rândurile alb-violete”, a precizat ”Conferențiarul” despre primul.

Vidrăsan nu prea mai jucat titular pe final de sezon la Timișoara, iar vara aceasta, și-a încercat norocul la Turris. Până la urmă, s-a întors la alb-violeți. „Despre Vidrăsan nu cred că mai trebuie să vorbim. Este un jucător care s-a integrat foarte bine în familia Politehnicii în sezonul anterior. A evoluat foarte bine. I-a expirat împrumutul. Mă bucur că am găsit înțelegere și că va continua alături de noi. L-am folosit î n prima parte a returului, după care, pe final de sezon, era normal să ne orientăm puțin în perspectivă . Am avut în multe situații de ales între el și unii jucători care au avut continuitate la echipă și din această vară. Acesta este motivul pentru care în returul campionatului a evoluat mai puțin, dar doar în a doua parte a returului. Dar atâta timp cât a făcut-o, a făcut-o foarte bine. Din ce știu eu, este jucătorul nostru pentru următori trei ani”, a spus despre Petruescu despre mijlocaș.

Antrenorul spune că are avantajul că știe bine echipa Mioveniului, schimbată puțin față de sezonul trecut. ”Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă extrem de dificilă. O partidă importantă pentru noi, dar mai ales pentru suporterii noștri. Fiind primul joc pe teren propriu, îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină. Sperăm să facem un joc bun, să obținem un rezultat pe măsură, adică cele 3 puncte. Mioveniul este o echipă care joacă de mult timp împreună, foarte omogenă. Jucători cu calitate, în special de la mijloc în sus, jucători care pot face oricând diferența. Am jucat în două partide anul trecut, le cunoaștem plusurile, le cunoaștem minusurile, atâta timp cât nu au transferat foarte mulți jucători. Consider că putem să pregătim meciul cât mai bine și să obținem cele 3 puncte în partida de sâmbătă”, a declarat antrenorul despre meci.

Argeșenii au acceptat să joace meciul seara, în contextul noilor reglementări FRF. ”Au fost discuții la nivel de conduceri administrative. Mă bucur că această partidă se dispută la ora 18, o oră mai apropiată de ceea ce ar trebui să se joace în fotbalul din România și nu în ultimul rând, o oră acceptată de suporteri și la care sunt convins că vor veni în număr mult mai mare decât dacă partida s-ar fi disputat la ora 11 dimineața”, a mai precizat Petruescu.

Partida va începe, așadar, sâmbătă de la ora 18 pe ”Dan Păltinișanu”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.