Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica și-a anunțat programul meciurilor de verificare de după reunire. Alb-violeții lui Cosmin Petruescu vor întâlni opt adversari, niciunul de liga secundă, cu mențiunea că pentru ultimul joc de dinainte de reluarea partidelor oficiale nu a fost stabilit încă un adversar.

Astfel, echipa va începe să facă vizita medicală în 9 ianuarie. Testele medicale vor continua și în data de 10, zi în care, la ora 16, va avea loc și primul antrenament. În funcție de starea vremii, urmează să se decidă dacă prima ședință de pregătire se va face pe Știința sau la Baza 2. În 19 ianuarie, după reacomodarea la efort, se va juca și primul amical, cu FC Bazoșu Vechi, locul 17, ultimul, din Liga a IV-a Timiș. În intervalul 21 ianuarie – 2 februarie, echipa va fi în cantonament pe plan local.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cantonament și ulterior, urmează alte jocuri amicale. Primele două vor fi tot cu echipe de Liga a IV-a, cu Carani-Murani, locul 4, darși liderul Fortuna BecicherecuMic, locul 1. Apoi, elevii lui Petruescu își vor măsura forțele cu patru echipe de Liga a III-a, toate din seria a IV-a. Este vorba de locul 11, Millenium Giarmata, locul 13, Ghiroda și Giarmata Vii, locul 7, Reșița, și locul 4, Dumbrăvița. Pentru 16 februarie, se caută un adversar.

Iată programul cu date:

19 ianuarie – FC Bazoșu Vechi (acasă)
26 ianuarie – ACS Carani Murani (acasă)
30 ianuarie – Fortuna Becicherecu Mic (acasă)
2 februarie – Millenium Giarmata (acasă)
6 februarie – CSC Ghiroda și Giarmata Vii (locație nestabilită)
9 februarie – CSM Școlar Reșița (deplasare)
13 februarie – ACS Dumbrăvița (locație nestabilită)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.