Joma - JSport.roJSport.ro

ASU Politehnica are o deplasare dificilă după meciul pierdut cu UTA, pe terenul revelației Academica Clinceni. Meciul va fi primul pe terenul principal refăcut al formației ilfovene, iar Cosmin Petruescu se așteaptă la un meci dificil și o presiune a tribunelor.

Tehnicianul spune că un teren bun motivează fotbaliștii. ”Suntem conștienți că vom avea o partidă dificilă împotriva unei echipe cu o prezență constantă pe podium. Chiar dacă au trecut 14 etape, mereu s-au aflat pe primele poziții. Practică un fotbal total, cu o posesie prelungită. Au în componență jucători cu o calitate tehnică foarte bună, este o echipă foarte echilibrată din punct de vedere al compartimentelor. Au cel mai bun atac, cu 31 de goluri marcate, și ceea ce se întâmplă mai rar, au și cea mai bună apărare. Suntem conștienți de calitățile pe care le au adversarii noștri, dar în același timp, și noi am făcut partide foarte bune cu echipele din fruntea clasamentului. Din punct de vedere al terenului, este o motivație în plus pentru ei, dar și pentru noi este o plăcere să joci pe un teren cu un gazon bun, un teren bun te motivează suplimentar. Fiind o echipă de posesie e normal să prefere un gazon foarte bun. Și tribunele sunt foarte aproape de teren și probabil presiunea publicului va fi accentuată”, crede Petruescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După meciul cu UTA, alb-violeți îl vor avea suspendat pe Alin Ignea, iar Scutaru este și el accidentat, la fel ca Bănică, cu o problemă de săptămâna anterioară. Fotbaliștii valizi se gândesc însă doar la victorie. ”Clinceniul e una dintre surprizele campionatului. Dar noi abordăm meciul doar la victorie, ne dorim foarte mult să câștigăm pentru a ne lua revanșa în fața suporterilor, pentur eșecul de pe teren propriu cu UTA”, a declarat Poparadu.

Portarul Rareș Murariu nu a avut cele mai bune evoluții în ultima vreme, dar antrenorul spune că îl va titulariza în continuare. Goalkeeperul împrumutat de la Academia Hagi a vorbit și el de o revanșă în fața suporterilor. ”Este un meci foarte greu, dar toată echipa îl așteaptă cu mare nerăbdare. Trebuie să ne luăm revanșa față de noi și suporteri, să arătăm că valoarea noastră nu este cea de sâmbătă. Trebuie să demonstrăm suporterilor că nu aceasta este valoarea noastră”, a punctat Murariu.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.